Šis līdzeklis, kas ir teju ikvienā mājā, spēs atjaunot tavu iedzelteno aizkaru sniegbalto toni

Katru kārtīgu saimnieci iedzelteni plānie aizkari var apbēdināt. Lai gan aizkari kopumā saglabājušies labi un mazgāti vien pāris reizes, tomēr tie ir zaudējuši savu sākotnējo sniegbalto toni. Žēl, protams, mest ārā… Tāpēc sniedzam jums ieteikumu, kā iedzeltenos aizkarus atkal padarīt sniegbaltus – pie tam ar līdzekli, kurš visticamāk atrodas jūsu mājās.

 

Lūk, kas jādara, soli pa solim:

1. solis. Vakarpusē noņemiet iedzeltenos aizkarus no logiem, uz ielas vai pagalmā kārtīgi tos izpuriniet, lai tiktu vaļā no visiem putekļiem. Pēc tam bļodā ielejiet aptuveni 30-35 grādus karstu ūdeni, iemērciet aizkarus un atstājiet tos līdz rītam mērcēties.

2. solis. Ūdeni nolejiet, pievienojiet 3 ēdamkarotes jebkuru veļas pulveri, pārlejiet ar karstu ūdeni, kas nepārsniedz 50 grādu temperatūru un atstājiet mērcēties līdz nākamās dienas rītam.

3. solis. Otrās dienas rīts. Aizkarus izskalojiet, pēc tam atkal ieberiet bļodā veļas pulveri un pārlejiet ar karstu ūdeni. Atstājiet.

 

Lasi vēl: Kādēļ trauku švammītei vajag nogriezt vienu stūri – eksperta skaidrojums

 

4. solis. Otrās dienas vakars. Siltā ūdenī vairākas reizes izskalojiet aizkarus. Ievietojiet tos atpakaļ bļodā, pievienojiet 3-4 litrus ūdens (tā, lai aizkari būtu pārklāti ar ūdeni). Burkā ielejiet puslitru ūdens, pievienojiet 3 ēdamkarotes sāli, visu labi samaisiet un pēc tam pievienojiet 4-5 pilienus briljantzaļo šķīdumu (šī arī ir mūsu noslēpumainā sastāvdaļa), visu vēlreiz izmaisiet un lejiet pagatavoto šķīdumu bļodā. Aizkarus pāris reizes apgrieziet šajā šķīdumā un paturiet 3 minūtes ilgi. Pēc tam tos rūpīgi divas reizes vannā izskalojiet un izkariet tos žāvēties.

5. solis. Priecājieties par aizkaru sniegbalto toni, uzkariet tos atpakaļ pie loga un ļaujieties kaimiņu skaudīgajiem skatieniem.

 

Avots: vsegda-zhelanna.ru

Pievienot komentāru