Šis raksts nepatiks daudziem vīriešiem, bet … spēcīgs vīrietis ir spējīgs mainīties

Vienā no ierakstiem es rakstīju, ka vissvarīgākā vīrieša īpašība attiecībās ir spēja mainīties sievietes labā.

Ja vīrietis nezina, kā vai nav tam gatavs, tas viņu padara nederīgu attiecībām.  Ir vesela ideoloģija, ko vīrieši ar pusaudža psiholoģiju propagandē! Tā skan aptuveni šādi: “Vienoties ar sievieti nozīmē viņai pakļauties. Un pakļaujas tikai vīrieši, kuri ir “zem tupeles”! Ar sievieti, jo grūtāk, jo labāk. Sievietes mīl spēcīgus, autoritārus un izturīgus vīriešus. Tāpēc nekad nepiekāpies, dari pēc sava prāta, ja vajag, iebiedē, – tikai tad tu būsi  īsts vecis un alfa tēviņš.”

 

Skarbā patiesība

Bet tas ko viņi nesaprot – starp bērniem smilšukastē ir viegli būt alfa tēviņam. Sievieti ir viegli iebiedēt un pakļaut. Ja gribat, varat pat nopirkt kāmjus un uztaisīt savu sapņu karaļvalsti dzīvoklī. Bet fakts ir tāds – patiesībā spēcīgs vīrietis ciena un rūpējas par savu sievieti un bērniem. Bet, lai rūpētos, jums jāprot mainīties. ⠀

Lasi arī: Astrologs Baņķis sašutis par kolēģa Rača prognozi

Kau tvai triviāls piemeŗs: Ja jums ir kaķis, jums būs: jāspēlējas ar viņu no rīta un vakarā, jānogādā pie veterinārārsta un jānodrošina pareizs uzturs. Tam nepieciešama aprūpe, dienas režīma maiņa, dzīvnieka paradumu izpēte. Un tāpat tas ir arī daudz kam citam tavā dzīvē: automašīna, motocikls. ⠀

 

Bet sieviete ir īpaša, trausla būtne. Viņa nav suns vai motocikls un prasīs daudz vairāk uzmanības, pūļu, līdzekļu un savas psiholoģijas izpēti. Tas viss prasīs, lai jūs mainītos. Jums būs jāmaina ierastais dzīvesveids, vecā vide,  ieradumi. Uzaicināt sievieti savā dzīvē un nepievērst viņai uzmanību ir tas pats, kas turēt kaķi un nebarot. Kāds ķēms tu tad esi?

Lasi vēl: Šomase pārsteidz ar trakām pārvērtībām; komentētāji internetā viņu “noliek”

Lai izveidotu ģimeni, jums jābūt nopietnam un turīgam gan finansiāli, gan psiholoģiski. Vārdu sakot, jums jākļūst par vīrieti. Un patiess cilvēks ir tas, kurš ir gatavs upurēt savas savtīgās intereses tuvu cilvēku labā. Tāpēc spēcīgs vīrietis ir tas, kurš ir gatavs mainīties sievietes labā.

Par mīlestību

Un ļaujiet dumjajiem zēniem izšļakstīt siekalas, bļaujot: “Zem sievietes tupeles nedrīkst palīst!”  Spēcīgi vīrieši zina: vīrietis ir tas, kurš rūpējas par saviem mīļajiem. Rūpes ir arī spēja mainīties. ⠀ Un jaukās sievietes… ja jūs dzirdat no vīrieša sakām vārdus no sērijas ” viņš taču ir zem tupeles”… tad zini, ka šis vīrietis ir manipulators, kurš pakļaus un pieprasīs no tevis, bet viņš nav gatavs neko dot citiem.

Dalieties ar savu viedokli komentāros.  

COMMENTS

Pievienot komentāru