Skaistākā omīte pasaulē nesen atzīmēja savu 52.dzimšanas dienu. Izskatās satriecoši!

Mūsdienās daudzas sievietes 40 gadu vecumā izskatās ļoti labi, iespējams, ka pat labāk, nekā savos 30 gados, jo lielu uzmanību pievērš veselīgam dzīvesveidam. Veselīga pārtika, sporta aktivitātes un rūpes par savu ārējo izskatu dod ļoti labus rezultātus.

Jūs tikai aplūkojiet šīs fotogrāfijas, kurā redzama pasaulē glītākā omīte!

Lasi arī: Kā izskatītos mūsu vecmāmiņas, ja viņas apģērbtu, kā Lielbritānijas karalieni (foto pirms un pēc)

Pēc fotogrāfijām grūti noteikt viņas vecumu. Iepazīstieties, viņu sauc Žaklīna Berrido Pisano un viņa ir Itālijas Instagram zvaigzne.

 

Viņai ir laba gaume, glīta figūra un tūkstošiem sekotāju visā pasaulē.

Pēc profesijas viņa ir filoloģe un pārvalda 5 valodas. Jāteic, ka slavena viņa kļuva tikai pēc 30 gadu vecuma sasniegšanas, kad radās iespēja veltīt laiku sev.

Mode vienmēr ir bijis viņas hobijs. Kad pirms pāris gadiem viņa Instagramā ievietoja bildi ar parakstu: «grandmother that loves fashion» (omīte, kurai patīk mode), šī ziņa burtiski pāršalca visu pasauli.

Savā Instagram kontā viņa dalās ar padomiem, kā saglabāt skaistumu un jaunību.

Žaklīnai Berrido Pisano ir divi mazbērni, kurus viņa bezgala mīl.

Viņas dzīvē lielu satricinājumu nesa 2016.gads, kad zem mašīnas pakļuva viņas 20 gadu vecais dēls Stefans, kurš bija ceļā uz darbu. Tāpēc zem attēliem viņa bieži lieto mirkļbirku “rememberstefan”, kas nozīmē, ka viņa piemin savu dēlu. Neskatoties uz nelaimi, viņa turpina dzīvot un arī citiem iesaka darīt to pašu.

Avots: hit.miformat.info

Pievienot komentāru