Skopums – vissliktākā īpašība, kas vīrietim var piemist

Skops vīrietis –tā ir diagnoze.

Vasara. Vakars. Fonā spēlē dzīvā mūzika. Es kopā ar savu jauno paziņu sēžam āra kafejnīcā. Meitene ļoti forša, baudām vakaru un dzeram šampānieti.

Šampānietis ātri beidzās. Meitene jautri iesaucās: “Pasūti vēl vienu pudeli!”.

Es sēdēju kluss un skatījos uz saviem apavu purngaliem. Pie sevis domāju-naudas maz. Nu labi, vienam šampim vēl pietiktu, bet man vēl nākamajā nedēļā jāpataupa nauda pusdienām, tad vēl ar draugiem vajadzēs naudu priekš aliņiem..

“Paklau, varbūt pietiks?”, es viņai jautāju?

Viņa uz manis paskatījās-viņai viss bija skaidrs. Pagriezās pret oficiantu un iesaucās: “Vēl vienu šampānieti!”, pēc tam pagriezās uz manu pusi un noteica: “Es pati samaksāšu!”.

To skatienu nekad neaizmirsīšu. Godīgi sakot, es pat neatceros, kā tas vakars mums abiem beidzās, bet joprojām atceros viņas skatienu. Atceros, cik ļoti man bija kauns. Bet man bija žēl tērēt naudu.

Lieki piebilst, ka mūsu starpā romantiskas attiecības neveidojās.

Grūti man gāja cīņā ar skopumu. Es uzskatu, ka pie vainas ir bērnība, kuru pavadīju trūkumā. Badu mēs necietām, bet ēdām gana vienkāršu ēdienu un ar vieniem zābakiem nācās staigāt trīs gadus pēc kārtas.

Lai gan, no otras puses, nevar visu novelt uz bērnību, jo zinu citus vīriešus, kuri bērnībā nedzīvoja pārpilnībā, taču skopi viņi nav kļuvuši. Tajā pat laikā zinu citus piemērus, kuri bērnībā ir dzīvojuši pārticībā, bet tagad ir skopi. Un šeit runa nav par taupīgiem vīriešiem. Taupīt ir labi, un tas ir pareizi, bet skopoties – tas ir gluži kas cits.

Sievietēm ir jābūt taupīgām, viņām jāprot skaitīt naudu. Ja redzu sievietes, kuras mētājas ar naudu, skatos uz viņām ar izbrīnu. Lai gan – lai viņas dara, kā vēlas, šoreiz stāsts ir par vīriešiem.

Vīrietim ir jābūt pārliecinātam par sevi jebkuros apstākļos – ir makā nauda vai tās nav. Ja ir, viss ir labi, ja nav, tad nesēdi, bet meklē iespēju to nopelnīt.

Ir divas lietas, uz kurām vīrietis nedrīkst taupīt naudu – uz atpūtu un sievietēm. Uz bērniem, protams, arī, jo tā ir tēma, kas saistīta ar kopdzīvi kopā ar sievieti.

Vīrietim var piemist daudz trūkumu un tie visi ir piedodami, izņemot vienu – skopumu. Skops vīrietis ir nepilnvērtīgs vīrietis. Visticamāk, ka viņš nav arī īpaši gudrs.

Sievietes, nesaistiet savas dzīves ar skopiem vīriešiem, jūs sagaida skumja kopdzīve.

Lūk, viens piemērs. Viena paziņa iepazinās ar jaunu, simpātisku puisi. Viņš labi ģērbās, bija inteliģents un mīlēja dzeju. Attiecību sākumā abi nolēma doties kopīgā ceļojumā uz siltajām zemēm – tā teikt, lai labāk viens otru iepazītu.

Pirms došanās ceļojumā, meitene saprata, ka vēlas saposties un iegādāties pāris jaunas kleitiņas, lai atvaļinājumā justos skaista un iepriecinātu ne tikai sevi, bet arī savu jauno puisi.

Viņš būtībā arī neiebilda, teicās, ka abi dosies uz veikalu un viņš ir ar mieru kleitas viņai iegādāt.

Viņa mērīja, grozījās spoguļa priekšā un priecājās. Viņam arī patika. Kad viņš uzzināja, cik kleita maksā, nogrozīja galvu un noteica: “Nē, tas ir par dārgu…” Un tā veselu stundu – kleitas skaistas, bet cena par augstu. Galu galā viņš pats atradu vienu nedārgu poliestera kleitu un teicās, ka šo varot nopirkt, bet viņa laipni atteicās.

 

Lasi vēl: 7 lietas, ko sevi cienoša sieviete attiecībās necietīs

 

Izejot no veikala, viņa saprata, ka ar šo puisi ceļojumā braukt nevēlas. Un pareizi viņa nodomāja, jo dzīve ar skopu vīrieti ir vienas vienīgas mokas. Par nenotikušo ceļojumu viņa atvainojās..

Pēc diviem gadiem viņa satika vīrieti, kurš nebija bagāts, bet prata naudu nopelnīt un viņam nekad nebija žēl tērēt naudu priekš labas atpūtas.

Kad man kādreiz sievietes jautā pēc padoma par attiecībām ar vīriešiem, es nosaku, ka ar skopiem vīriešiem saistīt savas dzīves nav vērts.

Ja viņš čīkst, ka nav naudas taksim, ziediem, sīkiem niekiem, kas tevi iepriecina, triec viņu pie velna! Jo tālāk būs tikai trakāk.

Ja tomēr jūsu starpā valda patiešām spēcīgas jūtas, tad vīrieti no skopuma ir jāārstē.

Mani savulaik izmācīja mana pirmā sieva, par ko es viņai šodien esmu pateicīgs.

Un kādas ir jūsu domas šajā jautājumā?

Avots: lifedeepeer.ru

Pievienot komentāru