Slinkuma kalngals – Bentley īpašniekiem piegādās degvielu!

Pēc norādītā laika un vietas, Filld pārstāvis atbrauks, lai papildinātu auto degvielas krājumus
Pēc norādītā laika un vietas, Filld pārstāvis atbrauks, lai papildinātu auto degvielas krājumus

 

Taču iepriekšminētais pat nav tas trakākais! Sadarbībā ar uzņēmumu Filld, Bentley nācis klajā ar pakalpojumu, kas ļaus šīs markas automobīļu īpašniekiem pasūtīt degvielas piegādi. Beidzot pienācis tas laiks, kad Bentley īpašniekiem vairs nevajadzēs sevi apkaunot, apmeklējot savos glaunajos auto degvielas uzpildes stacijas, lai uzpildītu savas benzīnbākas tā, kā to parasti dara normālie vidusslāņa cilvēki!

 

Pašlaik šis pakalpojums pieejams tikai Kalifornijā, ASV, taču tiek sagaidīts, ka tas izplatīsies. Bentley īpašniekiem tiek dāvāta piekļuve jaunai mobilajai aplikācijai, kuru dēvē „Filld for Bentley”. Ar šīs mobilās aplikācijas palīdzību var izvēlēties vietu un laiku, neatkarīgi no tā, vai tas ir mājās, darbā, vai pie kāda vietējā veikala. Bentley īpašniekiem pat nebūs jāpiepūlās, lai pašiem atvērtu benzīnbāku, jo degvielas piegādātājs spēs paveikt visu smago degvielas uzpildes darbu!

 

in-the-name-of-luxur-4_1600x0w

 

Ilgi gaidītais mirklis beidzot ir piepildījies! Kalifornijā dzīvojošie Bentley īpašnieki vairs nebūs to cilvēku vidū, kas uzpilda savas benzīnbākas paši. Nākotnē gaidāms, ka īpašniekiem pat nevajadzēs izmantot aplikāciju, lai pieprasītu degvielas uzpildi. Mašīna automātiski sniegs ziņojumu uzņēmumam Filld un ieplānos laiku, kas netraucēs īpašnieka dienas ritmam, lai auto benzīnbāku varētu uzpildīt. Pie tam, nebūs pārsteidzoši, ka ar laiku pat nebūs jāmaksā skaidrā naudā cilvēkam, kurš veiks degvielas uzpildi. Noteikti tiks izstrādāta apmaksa caur internetbanku, lai Bentley īpašniekiem būtu jāsaskarās ar vēl mazāk vidusslāņa pārstāvjiem, tai skaitā arī to cilvēku, kas uzpildīs viņu benzīnbākas!

Pievienot komentāru