Tas, kuras kurpes tu izvēlēsies, daudz ko var pateikt par tavu raksturu

Šis tests var par tevi daudz ko atklāt, jo uz tavu izvēli iedarbojas tava zemapziņa.

Izvēlies vienu apavi pāri, kurš tev patīk vislabāk!

1. Tev blakus vajadzīgs spēcīgs cilvēks, uz kuru tu vari paļauties. Tev ir plaša un labestīga sirds, tāpēc tu arī no citiem sagaidi tikpat siltu attieksmi. Esi jūtīga, ātri iemīlies. Tevi aizrauj skaistas lietas un mākslas priekšmeti. Tev patīk vielgs flirts. Tu vari būt sirsnīga un rūpīga mamma, taču vienlaicīgi vari saglabāt arī kaprīzas meitenes degsmi. Vīriešu uzmanības tev netrūkst.

2. Tu pēc dabas es noslēpumaina, citiem ir grūti tevi izprast. Taču tas bieži vien kļūst par iemeslu tam, kādēļ piesaisti vīriešu uzmanību. Tu zini, ko gribi, tāpēc nemokies ar ikdienišķajiem jautājumiem “Man nav ko darīt!”, un “Ko man vilkt mugurā?”

Tev nepatīk netaisnība, pēc dabas esi principiāla, tāpēc vienmēr esi gatava aizstāvēt savu viedokli. Tu spēj teicami valdīt pār savām jūtām, kā arī māki panākt to, ka apkārtējie ieklausās tavā viedoklī. Esi mērķtiecīga un dodies izvirzīto mērķu virzienā. Attiecībās esi maksimāliste – esi prasīga gan pret savu partneri, gan pret sevi. Tevi nav iespējams “palikt zem tupeles”, jo esi neatkarīga personība.

3. Esi mērķtiecīga, tāpēc esi gatava arī eksperimentēt, lai tikai sasniegtu kāroto. Lai cik grūti klātos, tu savus mērķus parasti sasniedz. Tev patīk atrasties uzmanības centrā. Tevī mājo milzīgs cīņas spars. Viegli un ātri vari uzsākt sarunas ar svešiniekiem, tev patīk atrasties sabiedrībā. Vienmēr steidzies palīgā tiem, kuriem vajadzīga palīdzība.

4. Pēc rakstura esi mierīga, dzīvespriecīga un simpātiska būtne. Pie tam, tev ir ļoti laba humora izjūta. Māki radīt par sevi labu priekšstatu. Esi drosmīga, zinātkāra un sabiedriska personība. Tu nebaidies izcelties apkārtējo vidū. Spēj pielāgoties sava mīļotā raksturam, lai radītu harmoniskas attiecības. Tā kā tu pastāvīgi centies pilnveidoties un meklē jaunas zināšanas, ar tevi vienmēr ir interesanti sarunāties. Tevī mīt alkas pēc jauniem notikumiem un piedzīvojumiem.

5. Tev noteikti ir vairāki noslēpumi, par kuriem tu nevienam nestāsti. Esi ieturēta, noslēpumaina un pārliecināta par savām spējām. Nelabprāt stāsti par savu privāto dzīvi. Pret savu mīļoto esi prasīga. Jāteic, ka esi gana prasīga arī pret sevi. Spēj iegūt kāroto, mērķtiecīgi virzies augšup pa karjeras kāpnēm.

6. Esi racionāliste, kas vienmēr kontrolē savas jūtas un apzinas savas vājās puses. Esi individuāliste. Dod priekšroku harmoniskām attiecībām. Pēc savas būtības esi ļoti emocionāla, vari ātri iegūt jautru noskaņojumu. Tajā pat laikā tevi ātri var novest līdz asarām. Par sevi radi novērtas sievietes priekšstatu. Esi maiga un ievainojama, tev patīk sapņot. Tu bieži ievēro lietas, kam citi vispār nepievērš nekādu uzmanību.

 

Avots: hit.miformat.info

Pievienot komentāru