Vai Fetels pāries uz “Mercedes”, vai arī nē?

Pedējās pāris dienās presē tiek apspriesta iespējamā Sebastiāna Fetela pievienošanās “Mercedes” . Neskatoties uz to, ka vācietis izskatās laimīgs un apmierināts ar dzīvi nesājot sarkano kombinzonu, pēc kārtējā “Ferrari” zaudējuma, tomēr rodas jautājums: “Vai viņa pacietībai nepienāks gals?”

Notikušajā sezonā viņš bija kā atslēga panākumiem. Komandai, kura pārdzīvo ne to labāko laiku, pievienojas zvaigzne – pasaules čempions, uz kuru tika liktas pedējās cerības. Dominēšana, protams, nebija, taču Skuderija izskatījās pārliecinoši: iebiedēja lielos līderus, uzvarēja pāris sacīkstes, un ar tieksmi uz labākiem rezultātiem gatavojās jaunajai sezonai.

Taču notika izgāšanās. Ferrari iesāka ar labāko šasiju un motora kombināciju pēc “Mercedes”. Vajadzēja uzvarēt kā minimums divas sacīkstes, piekāpjoties abās savas pašas pārrēķināšanās dēļ. Pa to laiku Reno papildināja motoru un ļāva “Red bull” ne tikai mazināt atpalikšanu no Maranello, bet gan izvirzīties arī vadībā.

Pēc pirmā veiksmīgā gada seko arī otrais, kurš diemžēl pēc rezultātiem atpaliek no iepriekšējā. Kārtējo reizi sāk klīst baumas par iekšējām pārmaiņām kolektīvā, vadībā, bet pats “boss” biežāk sāk apmeklēt komandas bāzi un ierasties uz Gran-pri. Fetela un Ferrari stāsts pilnīgi atkārto Fernando Alonso stāstu, tādēļ nav brīnums, ka daži cilvēki sāk jau viņu redzēt kā citas komandas pārstāvi.

 

Cik ļoti viņš nejustos labi atrodoties “Ferrari” komandā, tomēr uzvarēt titulus, tas tomēr ir neapšaubāmi labāk.

 

Avots: sports.ru

 

 

 

Pievienot komentāru