Vecīt, bet ko tu pēc tā visa gaidīji?

Mana draudzene Rita nesen iepazinās ar vīrieti. Aizgāja kopā uz pāris randiņiem, tā teikt-pats attiecību sākums. Vakar sarunāja, ka pēc darba kopā aizies uz restorānu, bet ies nevis divatā, bet četratā. Kopā ar jaunā puiša draugu un viņa meiteni būšot jautrāk!

Nu, ja četratā, tad četratā, kas tur tāds?

Sapucējās Rita kā nākas, nopirka jaunu kleitu, zābaciņus pie kleitas, piemeklēja somiņu. Pēc tam izdomāja, ka vajag sevi iepriecināt ar jaunu pusmētelīti-un nopirka tādu vienu modīgu ar leoparda rakstu. Nu glīti bez gala!

Vakars. Piebrauca pie mājas kavalieris un gaida, kad Rita nāks lejā. Rita saposusies un pacilātā noskaņojumā sēžas mašīnā, bet kavalieris uz viņas leoparda mētelīti noskatās un saka:

“Paklau, tev nav kāds cits mētelis, ne tik vulgārs?”

“Kādā ziņā?”-Rita neizpratnē jautā.

“Nu.. ne tik kliedzošs.”

“Ir.”

“Vai tu vari tādā gadījumā pārģērbties?”

“Protams!”-Rita saka.

Rita izkāpj no mašīnas, iet atpakaļ uz dzīvokli.. uzvelk māju drēbes. Pasūta sev suši, atrod datorā filmu “Ūdens forma” un uzliek sejas masku.

Pēc pusstundas zvana kavalieris un nervozā balsī jautā, kad viņa galu galā nāks lejā, jo restorānā viņus jau sen gaida! Rita atbild, ka viņai tūlīt piegādās suši un pēc tam viņa skatīsies filmu. Tad viņa piedāvā kavalierim doties uz restorānu vienam un viņai vairs nekad nezvanīt.

Puisis dusmīgs un sāk mētāties ar aizvainojošām frāzēm par to, ka viņa puisi esot “uzmetusi”, jo likusi viņam mašīnā gaidīt veselu pusstundu pilnīgi bezjēdzīgi.

Interesanti, ko viņš sagaidīja pēc tāda “komplimenta” par viņas apģērbu? Viņš gaidīja, ka viņa atbildīs visiem viņa priekštatiem par to, kā viņai ir jāizskatās?

 

Lasi vēl: 4 galvenie šķiršanās iemesli jeb kāpēc vīrietis grib šķirties

 

Man jau šķiet, ka daudzi vīrieši līdz šim brīdim ir pārliecināti, ka sievietes visapkārt to vien dara kā sapņo par to, ka kāds viņas apprecēs. Un nav svarīgi kāds būs precinieks, galvenais-ka tik vīrietis.

Par laimi, sievietes paliek arvien gudrākas un māk noteikt prioritātes. Un Rita šajā gadījumā rīkojās pareizi: suši un filmu vakars mājās ir labāks par vakariņām restorānā ar pašapmierinātu tipiņu, kurš neko nejēdz no modes.

 

Avots: samiysok.com

Pievienot komentāru