4 galvenie šķiršanās iemesli jeb kāpēc vīrietis grib šķirties

Puse manu trīsdesmit gadus veco draudzeņu ir šķīrušās. Draudzenes, kurām ir ap 40, šķīrušās ir 80% gadījumos.

Sievietes ir neizpratnē! “Es svīdu sporta zālē 4 reizes nedēļā un gāju uz neizturamu bikini vaksāciju, bet viņš mani pameta!”.

Ziniet ko, dāmas? Vīrieši nepamet sievietes neskūtu bikini zonu dēļ.. un arī ne lieko kilogramu dēļ. Šī būs interesanta saruna, tāpēc iekārtojieties ērtāk.

Vīrietim un sievietei ir atšķirīga izpratne par to, kas ir mājas.

Sievietei māja ir viņas pils, viņas valstība un viņas stihija. Mājai ir jābūt kārtībā, tāpēc tad, kad mājās ir nekārtība, sievietes galvā sāk skanēt sirēnas “īū, īū, īū, īū, īū!”. Tieši tad viņa sāk uzvesties kā ģenerālis-sāk komandēt vīru un liek pildīt viņam pavēles: “Kāpēc egle vēl nav iznesta ārā, visa māja ar skujām!” “Kāpēc miskaste stāv, visa māja smako!” utt.

Ja vēl bonusā mājās ir sievasmāte, tad pa visu māju skan jau divas sirēnas: “īū, īū, īū, īū!”.

Vīrietim mājas ir vieta, kurs viņš var patverties no visa. Tā ir vieta, kur viņš var paslēpties no visām dzīves problēmām un beidzot pabūt viens.. Vīrs atnāk mājās, grib atpūsties, bet tur priekšā-aurojoša sieva.

Nu kā lai veidojas sapratne starp viņiem abiem?

Cieņa

Vīrietim mājās ir jābūt pārliecinātam uz visiem 1000% par to, ka viņš mājās netiks pazemots un apsaukāts, ka viņam tiks izrādīta cieņa.

Tas pēc būtības ir attiecināms arī uz sievieti.

Klusums

Jā, vīrietim gribas, lai mājās būtu klusums. Protams, runa neiet par kapa klusumu, taču būtu labi iztikt bez klaigām un lamām. Ja viņš ir noguris un vēlas pagulēt, cieni to un centies netrokšņot.

Skaistums un harmonija

Skaista sieva un sakārtota māja-vai var būt vēl kaut kas labāks par šo? Jā, jā, jūs teiksiet-kā tad paliek ar visām rūpēm! Mājas kārtošana un ēst gatavošana prasa ne tikai daudz laika, bet arī daudz enerģijas. Un rūpēties par sevi vairs galīgi nav spēka. Bet šajā gadījumā atcerieties, ka, ja vīrs nopelna gana labi, apsveriet domu par palīga pieaicināšanu, kas reizi nedēļā sakārtos māju. Tad jums par to vairs nebūs jādomā!

Enerģija

Mājai ir jābūt vietai, kur smelties enerģiju. Garšīgs ēdiens, pozitīva enerģija, harmoniska sieva, no kuras joprojām strāvo dzīvesprieks.

Protams, vīrietim arī ir savi pienākumi..

Bet par to lasīsiet jau citā stāstā.

Piekrist autores viedoklim vai nē-tas lai paliek jūsu ziņā. Esiet laimīgas!

 

Avots: samiysok.com

Pievienot komentāru