Vēstule sev – jeb kāpēc ir tik svarīgi sevi mīlēt

Sāksim ar to, ka es ar tevi ļoti lepojos! Pēdējā laikā tev nācās piedzīvot sarežģījumus, man patiesi ir žēl.. Bet, neskatoties uz to, tev izdevās saņemties un turpināt šo cīņu.

Lepojies par to, ar ko esi tikusi galā. Lepojies par to, ko jaunu no tā esi ieguvusi.

Neesi pret sevi tik kritiska. Atceries, ka visam ir savs iemesls. Tu atrodies tieši tur, kur tev ir jābūt, paies laiks, un tu sapratīsi, kādu dzīves mācību esi no tā visa guvusi. Esi pacietīga – uzticies dzīvei. Nedzīvo ilūzijās, kuras radījusi esi pati.

Pieņem tagadni tādu, kāda tā ir. Pieņem dzīvi tādu, kāda tā ir.

Neļauj citiem apspiest savas emocijas un neņem visu tik ļoti pie sirds. Kad tev kāds nodara pāri, pieņem to, ka viņi savādāk rīkoties nevarēja. Piedod viņiem. Un mācies atlaist pāri nodarījumus.

Pieņem savas nepilnības un to, ka esi atšķirīgs no pārējiem – tas tevi padara unikālu. Ja tev šķiet, ka esi “salūzusi”, tad zini, ka esi daudz stiprāka, nekā tu domā. Tu neesi upuris, bet tu esi izdzīvojusī.

Tiecies pēc dzīves, par kādu tu sapņo. Apsoli mums, ka izmantosi katru Likteņa doto iespēju. Neļauj citiem likt ceļā šķēršļus uz savu mērķi.

Izvairies no cilvēkiem, kuri tev netic, bet uzturies to cilvēku sabiedrībā, kuri tevi iedvesmo, atbalsta un motivē. Nezaudē savu ticību sapņiem un mērķiem.

Tu esi gudra. Tu esi brīnišķīga. Tu esi ideāla. Tu esi viss.

Nepaļaujies visu laiku uz citiem, bet uzņemies atbildību, jo viss notiekošais ietekmē tavu dzīvi. Pārstāj tik stipri pārdzīvot par attiecību peripetijām – par puišiem, meitenēm, muļķīgiem strīdiem – tas ne pie kā nenoved.

Tu esi radīts kam vairāk. Esi pacietīgs, saglabā savu pozitīvismu un tu savu mīlestību vēl satiksi. Ja vēl neesi saticis, tas nenozīmē, ka tu nebūtu to pelnījis – nedaudz pacietības.

Pirms iemīli kādu citu, iemīli sevi.

Esi labs draugs un atsaucīgs ģimenes loceklis. Esi pašpietiekams, bet neesi egoists. Varbūt arī dzīve ir centusies tevi salauzt, bet tu pēc tā visa esi uzvarētājs.

 

Lasi vēl: 10 svarīgas Budas mācības, kas izmainīs tavu dzīvi uz labo pusi

 

Atceries, ka ne visi, ko savā dzīvē esi saticis, būs ar tevi visu laiku kopā. Cilvēki aizies no tavas dzīves. Un tu aiziesi no kāda cita dzīves. Varbūt kāds tevī vilsies, taču tu vari būt pateicīgs par to dzīves skolu, ko esi no viņa mācījies. Un paldies tiem, kas ar tevi palikuši kopā.

Esi stiprs un iedvesmo citus. Pacel galvu augšā un dodies dzīvē! Katra jauna diena ir svētki!

Tu zini, ko esi pelnījis, nu tad ej, un paņem to visu!

 

Avots: lifter.com.ua

Pievienot komentāru