Zināms, no kā visvairāk baidās katras zodiaka zīmes pārstāvji

 

Jaunava

Jaunava visvairāk baidās no haosa. Jaunavas laimes atslēga slēpjas kārtībā un organizētībā. Nekārtība šo horoskopa zīmju pārstāvjus biedē.

Svari

Svari visvairāk baidās kļūt nepievilcīgi citu acīs. Viņi mīl visu skaisto, Svariem patīk, ka apkārt valda harmonija. Attiecīgi, Svarus biedē viss neglītais un nesakārtotais. Svari ļoti baidās no sakropļotiem cilvēkiem, jo īpaši – viņi paši baidās nokļūt šādā pat situācijā.

Skorpions

Skorpioni visvairāk baidās kļūt neaizsargāti. Apkārtējo acīs viņi vienmēr vēlas atstāt par sevi drosmīga un stabila cilvēka priekšstatu.

Strēlnieks

Strēlnieki baidās no saistībām, un tas neattiecas tikai uz attiecībām, bet arī emocionālā, finansiālā un profesionālā ziņā. Visi, kas vēlas Strēlniekus ierobežot, viņus dikti biedē. Tas var kļūt par iemeslu, kādēļ Strēlnieki nevēlas turpināt šādas attiecības.

Mežāzis

Mežāži baidās tikt atraidīti. Kembridžas universitātē veiktie pētījumi liecina, ka cilvēki, kuri kādu iemeslu dēļ kaunas par sevi, baidās no kontakta ar apkārtējiem un cenšas no sabiedrības atturēties. Iemesls tam ir bailes tikt atraidītiem.

Lasi arī: 3 zodiaka zīmes, kurām liktenis dāvā vēlo mūža mīlestību

Ūdensvīrs

Ūdensvīri visvairāk baidās zaudēt savu dzīves sparu. Viņi baidās novecot, zaudēt veselību un dzīvības enerģiju. Ja šīs horoskopa zīmes pārstāvjiem ir jāpaļaujas uz apkārtējo līdzcilvēku atbalstu, viņi cieš no depresijas. Ūdensvīri ir raduši atbalstīt pārējos.

Zivis

Zivīm vien no domas, ka viņi var zaudēt savu mīļoto, paliek slikti. Zivis visvairāk baidās no emocionālām sāpēm un zaudējuma, tā kā šīs horoskopa zīmes pārstāvji slikti pārcieš zaudējumus.

 

Avots: dozakata.club

Pievienot komentāru