15 kulinārie knifi ar pārtikas plēvi, par kuriem noteikti nezinājāt

4.Aizsargājiet gadžetus no netīrumiem un skrāpējumiem

Aptiniet planšetdatoru un viedtālruni ikreiz, kad skatāties YouTube ēdienu gatavošanas video un vienlaikus gatavojiet. Pārtikas plēve ir plāna – sensori reaģēs. Un, ja kaut kas izlīst, ekrāns paliks neskarts.

Lasi arī: Uzzināju ar ko amerikāņu draugu baro viņa sieva, es tā dzīvot nevarētu…

5.Tīri trauki pēc ēšanas

пищевая плёнка: тарелки

Šo ideju novērtēs studenti un sliņķi.

6.Vīns bez smakas

пищевая плёнка: вино

Kad vīna korķī ir trihloroanizols (TCA), vīns sāk smaržot pēc pelējuma vai mitra kartona. Jūs varat atbrīvoties no nepatīkamas smakas ar pārtikas plēves palīdzību. 

7.Gatavojiet olu bez čaumalas

 

Mazu bļodiņu pārklājiet ar plēvi, ieeļlojiet to un iesitiet tajā olu. Tad galu satin un liek vārīties.

8.Gatavojiet olas ledusskapī

пищевая плёнка: яйца в морозилке

Precīzāk, saldētavā. Pēc ilgstošas ​​zemas temperatūras iedarbības olu dzeltenumi kļūst cieti un iegūst neparastu garšu. Cieši iesaiņojiet olas pārtikas plēvē un ievietojiet saldētavā. Temperatūrai jābūt zem 18 grādiem. Pēc trim dienām noņemiet, izveidojiet nelielu caurumu, iztukšojiet olbaltumvielu, pēc tam pilnībā salauziet čaumalu un uzmanīgi izņemiet dzeltenumu.

9.Pārtikas plēve, lai ūdens nelītu ārā no glāzes

пищевая плёнка: стакан-непроливайка

Lielisks risinājums, ja jums ir bērni un npeiciešama palīdzība ceļojumos. No šāda trauka ir ērti dzert vilcienā un mašīnā, nebaidoties aplieties pašam un visu apkārt. Vienkārši velciet plēvi pāri, stingri piespiežot malas. Ievietojiet salmiņu centrā.

10.Neļaujiet noplūst škidrumam un dzērieniem

пищевая плёнка: жидкие продукты

Šis ir lielisks triks, ja ēdiens ir jāpārnēsā vai jāved uz kaut kurieni. Piepildiet burku, pa virsu lieciet plēvi un tad vāku.

11.Izmantojiet plēvi ledusskapī

пищевая плёнка: коврик для холодильника

Tirgotāji saka, ka silikona ledusskapju paklājiem ir antibakteriālas īpašības un tie palīdz pārtikas produktiem ilgāk saglabāties svaigiem. Patiesībā tie vienkārši aizsargā plauktus no traipiem un citiem sārņiem. Bet ar šo misiju lieliski tiks galā arī pārtikas plēve!

12.Saglabājiet banānus svaigus

пищевая плёнка: бананы

Pārtikas plēve, tāpat kā folijs, pasargā banānus no priekšlaicīgas sabojāšanās. Aptiniet ķekara pamatni un lieciet augļus ledusskapī.

13.Apvelciet ar plēvi saldējuma traukus

Ar vāku vien nepietiek, lai saldējums nepiesūktos ar smakām, šeit lieliski nāks palīgā pārtikas plēve!

14.Kukaiņu slazds

пищевая плёнка: ловушка для мошек

Lai atbrīvotos no kukaiņiem vai mušiņām virtuvē, glāzes apakšā ielieciet kaut ko saldu. Piemēram, zemenes. Trauku cieši pārklāj ar plēvi un ar zobu bakstāmo izveido vairākus caurumus.

15.Padariet pārtikas plēvi “paklausīgāku”

пищевая плёнка

Ja pārtikas plēve ir “nepaklausīga” un nekādi ar to netiekat galā un tā visur pielīp, iesakām uz stundu to ielikt ledusskapī. Zemajos grādos tā kļūs mazāk elsatīga un vieglāk vadāma.

COMMENTS

Pievienot komentāru