4 gadus vecs puisēns savai mammai pateica, ka gaidīs viņu debesīs, pirms došanās mūžībā

Mazajam Nolanam Skullijam diagnosticēja mīksto audu vēzi vien triju gadu vecumā. Kad cīņa par izdzīvošanu tuvojās finiša taisnei, mazais Nolans nedomāja par iznākumu, bet apliecināja savu bezgala stipro ticību. Apzinoties to, ka tuvojas nāve, mazais dēliņš savai mammai sacīja, ka gaidīs viņu debesīs.

Pēc diagnozes uzstādīšanas Nolana vecāki ziveidoja Facebook labu, kurā daudzi varēja sekot līdzi viņu sliktajiem un labajiem brīžiem. Un patiešām – mazais puisēns ar neticamu spēku izcīnīja katru cīņu.

Mazais Nolans gribēja kļūt par policistu un kalpot sabiedrībai tāpat kā viņa tētis ugunsdzēsējs. Tētis Džonatans aizgāja no darba, kad Nolanam tika uzstādīta diagnoze.

Daudzi cilvēki lūdza par Nolanu un viņa ģimeni. Un patiesība bija graujoši sāpīga:

“Mēs sēdējām kopā ar ārstējošo personālu. Kad onkoloģe runāja, es viņas acīs redzēju sāpes. Viņa vienmēr ir pret mums bijusi patiesa un godīga, un cīnījusies ar mums kopā. Bet atkārtoti izmeklējumi parādīja to, ka audzējs bija izpleties vēl lielāks un saspieda Nolana sirdi un bronhus. Un tad onkoloģe pateica, ka vēzis ir kļuvis imūns pret visām manipulācijām.”

Lasi arī: Pola Vokera meita ir izaugusi par skaistu dāmu un nesen nopublicēja fantastisku bildi ar Vinsa Dīzela meitu

Vārdos nav aprakstāms, cik sāpīgs trieciens tas var būt ģimenei. Un tomēr mazais puisēns deva mammai cerību, jo parādīja to, ka, nevis baidās no nāves, bet gaidīs viņu debesīs.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

COMMENTS

Pievienot komentāru