4 lietas no bērnības, kas salauž vīrieti vecumā

2.Sievai jābūt kā mātei

Tas ir izteiciens, kas ieguvis jau kulta statusu, ka vīrieši meklē mātes, bet sievietes tēvus. Tas nenozīmē, ka vīrietiem jāieciklējas uz sievietēm, kas atgādina viņa māti. Vecāku attiecības ir veidotas citā laikmetā un citos “ciklos”, tāpēc ir muļķīgi gaidīt, ka sieviete rīkosies gluži kā māte.

Lasi arī: Blakus agresors. Kā viņu atpazīt?

Pašlaik sievietes ir daudz pašpietiekamākas, efektīvākas un nostājušās uz vienas līnijas ar vīriešiem. Un sievietes pienākums nav, tāpat kā mammai, mazgāt vīrieša zeķes, gatavot deviņus ēdienus un apčubināt katru iegribu.

3.Izstumtā sindroms

Daudzi vīrieši bērnība bija atstumtie. Ar viņiem nesarunājās meitenes, viņiem nepievērsa uzmanību, par viņiem ņirgājās, un šādi vīrieši vēlāk var spēlēt nebeidzamu riņķa danci ar sievietēm, atriebjoties par savu nelaimīgo bērnību. Tā ir neapmierinātība ar sevi, kas tiek projicēta uz pieaugušām sievietēm.

Šādu vīriešu ir tik daudz – viņi spēlējas ar sevi un sievietēm, tikai dēļ bērnības neveiksmēm.

4.Izlutināšana un skaudība

Domājams, ka esat sastapuši cilvēkus, kuriem liekas, ka visi viņiem kaut ko ir parādā, jo vecāki visu izdarīja viņu vietā un apmierināja visas viņu kaprīzes. Tad viņi nopirka mašīnu, dzīvokli, vecāki dod naudu gariem atvaļinājumiem un vīrietis sāk ticēt, ka viņam visi kaut ko ir parādā.

Un beigu beigās vīrietis var attapties desmitiem gadu vēlāk tā arī neko nepaveicis pats.

COMMENTS

Pievienot komentāru