7 lietas, kuras vīriešiem attiecībās bieži pietrūkst

Veselīgās un harmoniskās attiecībās abi partneri cenšas apmierināt otra vajadzības. Kad pārim viss ir labi, to pat nevar ievērot. Nav tā, ka “es tev palīdzēju”, “ es tev atzinos mīlestībā, bet tu!”. Šeit viss ir nesavtīgi un no visas sirds.

Ja vīrietis jūt, ka viņa otrajai pusītei šobrīd ir nepieciešams morāls atbalsts, viņš cenšas šo sievietes vajadzību apmierināt, bet, ja kaut vai viens no partneriem ignorē otra vēlmes, attiecības ar laiku izjūk, izbeidzas vai pāriet “nelaimīgu attiecību” statusā. 

Šodien parunāsim par vīrieša vajadzībām attiecībās. Daudzos pāros dēļ tā, ka vīrieša vajadzības netiek piepildītas, valda haoss un nav savstarpējās sapratnes.

Lasi arī: Mājās uz galda vienmēr ir svaigs sviests. Gatavo to pati visparastākajā stikla burkā

Diemžēl, pēc pašu vīriešu sacītā, viņiem ļoti bieži attiecībās trūkst sekojošu lietu:

Drošības sajūta

“Ko?- teiks sievietes. – Tieši vīrietim taču ir jāsniedz savai otrai pusītei drošības sajūta!” Bet šeit ir mazliet citādi. Drošības sajūta vīrietim – tā ir uzticēšanās sajūta, kad pat doma nerodas par to, ka partnere varētu nodot, piemānīt, iedurt dunci mugurā… Šī sajūta veidojas ilgi un var viegli izjukt pie pēkšņa skandāla. Jo tieši strīdā cilvēki viens otru cenšas ievainot visvājākajās vietās. 

4 Things Every Man Wants in A Woman - EZeeHow

Nozīmības atzīšana

Attiecībās ir ļoti svarīgi, lai partneri atgādinātu par to, ka ir nozīmīgi viens otram. Nozīmības atzīšana, personības cieņa, vēlmju un vajadzību cienīšana. Ja jūs piezemējat vīrieša nopelnus, pasmejaties par viņa vēlmēm un sapņiem un centieties pašā saknē izmainīt viņa personību, tad jūs viņu vienkārši pazudināsiet. Labākajā gadījumā vīrietis no tādām attiecībām aizbēgs, jo retu kurš spēs izturēt tādu attieksmi pret sevi.

Šķir otru lapu un lasi tālāk!

COMMENTS

Pievienot komentāru