7 lietas, kuras vīriešiem attiecībās bieži pietrūkst

Tuvība

Jā, vīrietim sekss ir nepieciešams vairāk un biežāk nekā sievietēm! Šis ir ļoti svarīgs punkts. Ja pāra starpā ir mīlestība, bet nav tuvības, tas ir ļoti dīvaini un vairāk atgādina brāļa un māsas attiecības.Bet daudzi pāri taču nolemj šķirties tikai tāpēc, ka viņu attiecībās ir apdzisusi kādreizējā kaisle, nav vairs tās vēlēšanās, kā tas bijis agrāk.

Kopības sajūta

Tas nozīmē, ka vīrietis vēlas būt ar savu mīļoto “uz viena viļņa”. Viņš vēlas, lai sieviete uztvertu viņu pāri kā kaut ko vienu veselu, nedalāmu. Tas nebūt nenozīmē, ka sievietei augām diennaktīm jāatrodas blakus savam vīrietim. Šajā plāksnē katram vajadzētu būt savai brīvajai telpai un iespējai atpūsties ar draugiem. Runa ir par to, ka pārī jābūt savstarpējai sapratnei, kopējām vērtībām, mērķiem un vēlmēm.

Man hugging with woman on hill and view on valley by ADDICTIVE ...

Brīvība

Runa nav par to, ka “ visi vīrieši ir poligāmi” un “ vīrietim ir tiesības uz mīļāko”. Runa ir par to, ka pārī katru partneri ietekmē otrs partneris. Taču šīs ietekmes nedrīkst būt par daudz! Nevajag censties manipulēt ar savu mīļoto cilvēku.

Lasi arī: Likteņa skaitļi: par ko liecina jūsu dzimšanas datums

Iniciatīva no partneres puses

Iniciatīvai attiecībās nav jānāk tikai no viena partnera. Vēlēšanās ir jāizjūt abiem! Iniciatīvai jānāk no sievietes arī guļamistabā, gan plānojot atpūtu, gan sarunās. 

Mīlestības izpausme

Jūs domājat, ka tikai sieviete vēlas dzirdēt, ka viņu mīl? Jūs kļūdāties, arī vīrietis vēlas zināt par jūsu jūtām. Pasakiet, parādiet partnerim, ka jūs pret viņu attiecaties patiesi, ka mīlat un novērtējat viņu!

Dārgās sievietes, esiet uzmanīgas pret saviem vīriešiem, un tad jūsu attiecībās viss būs labi!

COMMENTS

Pievienot komentāru