7 pazīmes, kas kliedz, ka sieviete sen dzīvo bez vīrieša

Rēgu medniece

Tā Aļesja no filmas dēvē vīriešus – par rēgiem, jo viņi pazūd rīta miglā kā spoki. Lai arī Aļesja ir gaiša un interesanta sieviete uz kuru skatoties šķiet, ka viņa necieš no vīriešu uzmanības trūkuma, vīrieši gluži kā medījumi sajūt vientulības skamas bailes.

Visu brīvo laiku un naudu sieviete velta tikai sev

Attēlu rezultāti vaicājumam “Все свободное время и деньги она вкладывает в себя”

Ir sieviešu kategorija, kuras zina visu par jaunākajām kosmetoloģijas tendencēm un vismaz divas reizes nedēļā apmeklē salonu. Protams, viņām ir personīgie treneri un viņas ir kaislīgas šopaholiķes. Viņas zina visu par modi.

Tā ir sieviete, kura ir izšķīdusi sevī un vairs nejūt vajadzību ieguldīt attiecībās. 

Viņa ir izaicinoša

Attēlu rezultāti vaicājumam “У нее призывный взгляд”

Ikviens vīrietis, kurš viņas acīs būs kā potenciālais objekts, kļūs par viņas mērķi. Tomēr vīrietis ir kļuvis par objektu, kas jāiegūst. Un saodis to, kas notiek, vīrietis visticamāk bēgs.

Lasi arī: “Es tev nekad nepiedošu!”: kuras no vīriešu zodiaka zīmēm ir visjūtīgākās?

Viņa vīriešus pārbauda

Attēlu rezultāti vaicājumam “Она «тестирует» мужчину”

Jebkurai vientuļai sievietei ir izveidojies savs rituāls jeb “pārbaudījums” un ļoti iespējams, ka vīrietim ir tāds pats. Viņai ir svarīgi saprast kas viņš ir, cik pelna un vai viņu apgrūtina viņa ģimene. Tāpēc šādi it kā neuzkrītoši jautājumi seko viens pēc otra. Piemēram, sieviete irauga pulksteni un tūlīt apjautājas, kur vīrietis to iegādājies. Atbilde nekavējoties uzliek visus punktus uz “i”.

Vīrietis saprot, ka viņš ir “pārbaudīts”, kā arī to, ka sieviete ir pilnīgi brīva jaunām attiecībām. Ja vēlmes sakrīt, tad viņam tā ir laba zīme. Ja nē, tad saprotot, ka “košās konfektes” ir vientuļas un attiecībās ar viņu var rasties grūtības, tad viņš ātri nozūd.

Viņa neuztraucas par ēdiena gatavošanu

Vientuļas sievietes dzīvesveids visbiežāk var pretendēt uz pieticīgu. Lai arī viņas dzīvokļa interjers var pretendēt uz profesionālu dizaina balvu un viņa guļ zīda palagos… Ledusskapī atradīsi pašu minimumu. Labākajā gadījumā tur būs jogurts, kefīrs un cietā siera gabals… Vai arī pasūtīts ēdiens.

Ierodoties ciemos, vīrietis noteikti pievērsīs uzmanību virtuvei. Un pat, ja būsiet pagatavojusi augstākās raudzes ēdienu, viņš tomēr pamanīs, ka virtuvē tikpat kā neeksistējat.

Viņa savās mājās tikai nakšņo

Viņa daudz ceļo, apmeklē visvisādus kursus, japāņu valodas stundas vai dejošanas nodarbības. Tas ir, viņas interešu loks galvenokārt atrodas ārpus mājas. Tomēr sieviete, kura būs ģimeniska, atrod nodarbes arī mājās, jo viņai māju sajūta ir ārkārtīgi svarīga.

COMMENTS

Pievienot komentāru