Ideālās sievietes vecumdienas! 3 lietas, ko sākt darīt jau tagad

Ir tādas brīnišķīgas sievietes, kurām izdodas saglabāt dzirkstelīti un enerģiju arī vecumdienās. Viņas turpina dzīvot aktīvu dzīvesveidu, uzturēt sevi lieliskā formā un, šķiet, nejūt vecuma, slimību un ikdienas problēmu nastu.

Šādas sievietes var atrast sporta zālēs, aerobikas nodarbībās, jogā stāvot uz galvas, ceļojumos, pārgājienos, dabā, kur viņas aizrautīgi priecājas par dzīvi, sevi un citiem.

Veselā ķermenī, vesels gars – jaunībā šādas sievietes izceļas ar domāšanas skaidrību, dzīvu uztveri un atvērtību. Dzīves laikā viņas ir iemācījušās sajust patiesu prieku.

Attēlu rezultāti vaicājumam “old lady vintage”

Jaunākajām paaudzēm šādas sievietes ir patiesas aktīva dzīvesveida un možuma paraugs. Viņu vecumdienas priecē un reizēm šķiet piepildītas ar vairāk prieka un enerģijas kā dažam labam jaunajam. Vai jūs velaties būt tāda sieviete vecumdienās? Lūk, 3 ieteikumi:

  1. Būtu vērtīgi, ja dotos uz sporta zāli vai nodarbotos ar kādu sporta veidu brīvā dabā, piemēram, slēpojiet, dodieties garās pastaigās. Vārdu sakot vairāk laika pavadiet ārpus mājas. Jā, un rudenī dodieties pēc sēnēm.
  2. Bedziet gausties. Un sūdzēties. Un būt upuris.
  3. Sāciet priecāties par mazajām lietām.

Lasi arī: 15 padomi, kas jums palīdzēs 10 dienās kļūt krāšņākai

Vai vēlaties pavingrināties? Katru dienu, 21 dienu pēc kārtas, atrodiet kaut nelielu iemeslu par ko priecāties. Ieraduma spēkam ir vajadzīga 21 diena. Ļaujiet priekam kļūt par jūsu ieradumu. Uzlieciet sev telefonā “prieka modinātāju” un tad, kad tas zvana uzreiz pajautājiet sev: “Kas mani šodien ir darījis laimīgu?” Ja diena nav bijusi tik spīdoša, tad ieprieciniet sevi pati.

 

COMMENTS

Pievienot komentāru