Kā es ar kaimiņieni dzēru tēju

Sēžu mājās, skatos TV un nevienam netraucēju. Pēkšņi atskan zvans pie durvīm. Atveru un priekšā stāv kaimiņiene no augšas. Ne vārda nesaka, pagrūž mani un pa taisno aizskrien uz tualeti. Vispār jau mēs viens otru pazīstam kādu laiku, bet ne pietiekami labi, lai skraidītu viens uz otra tualeti.

Tad viņa iznāk no tualetes un pieprasa, lai es nekavējoties dodos augšā uz viņas dzīvokli, jo vīrs esot makten aizņemts un nevarot ierasties, bet santehniķis pēc ilgiem laikiem tomēr neesot atnācis. Savādu iemeslu dēļ man acu priekšā uzpeld dažādas ainas no vācu filmām, kuras skatījos 20 gadus atpakaļ. Un pēkšņi uzburu, kas notiek ar sievām un santehniķiem vīru prombūtnē. Nolēmu, ka neesmu piemērots šādai spēlei un atsakos.

Tad redzu, ka kaimiņiene paliek līdzīga fūrijai un man nervozi sāk draudēt ar plūdiem. Beigu beigās piekrītu. Izrādās, ka ir plīsusi šļūtene. Nobloķēju ūdeni un saku, ka jāpērk jauna, kad kaimiņiene pierunā iedzert tēju ar viņas firmas cepumiem. Tad viņa uzliek uz galda vīna pudeli, tad apmulst un paziņo, ka dodas uz veikalu pēc šļūtenes.

Lasi arī: Kādēļ es lieku maisiņu uz dušas galvas?

Tagad gaidu atsauksmes no kaimiņiem par to cik bieži un kā es remomtēju kaimiņienes santehniku.

Pievienot komentāru