Jaunā Audi R8 apskats

V10 Plus Modeļa standarta aprīkojumā nākošie oglekļa-keramikas bremžu diski spēj šo zvēru apstādināt nieka 45m, ja tas traucas ar ātrumu 120km/h, kas ir par 2m vaurāk nekā Eiropas modelim.

Te sāk veidoties pūlis

Kad Audi uzsāka sākotnējo R8 tirdzniecību 2008.gadā, R8 modelis bija pirmais starp ne supercāru atuto ražotājiem, kuriem dzinējs novietots auto vidū, kur toreiz uz šo tirgus daļu nepretendēja daudzi auto ražotāji. Kur ņemot vērā tagad, tādi auto modeļi, kā Acura NSX, BMW i8, Ford GT, Porsche Boxster / Cayman, un arī dzet nu jau apstiprinātā jaunā Corvette, kā arī daži eksotisku auto zīmoli, tiek aprīkoti ar dzinējiem, kas novietoti auto vidienē, tādejādi uzlabojot piespiedēj spēku, netērējot milum summas uz airodinamiskiem spoileriem un diafuzoriem.

Šis R8 dara labu darbu iekarojot savu nišu. Kaut gan šis auto izskatās sarežģīt, kas patiesībā ir maldīgs uzskats, tas joprojām ir Audi, kas aprīkots ar stūri, četru riteņu piedziņas sistēmu un pedāļiem, kas viss audi stilā ir skaisti iepakots. Tāpat kā iepriekšējāsi modelis, tas joprojām ir pilnīgā pretstatā ar savu itālu brālēnu Lamborghini. Ja Lamborghini Huracan ir ass kā žilete, tas Audi R8 ir cēls un izglītots. R8 modeļa dimanta formā šutie sēdekļu pārvalki, lauj justies tikpat ērti, kā sēžot mājā uz dīvāna. Salonā aiz Jums ir pietiekami vietas, lai novietotu koferi, vai golfa somu, kas pilna ar nūjām, ko atšķīrībā no sava itāļu brālēna R8 spēj nodrošināt.

Raksta turpinājumu skatīt nākamajā lapā

Pievienot komentāru