JAUNĪBAS leņķis: kā saglabāt sejas jaunību

Tiek uzskatīts, ka zodam un žoklim ir jāveido 90o leņķis. Taču ar vecumu muskuļi atslābst, zem ādas uzkrājas tauku nogulsnes, saistaudi kļūst mazāk elastīgi, kas noved pie jaunības leņķa izmaiņām. Pie tam, šāda problēma var rasties ne tikai pilnīgām sievietēm, bet arī kalsnas miesas būves vai sievietēm ar garu kaklu.

Kā atjaunot jaunības leņķi?

Šī mērķa sasniegšanai nepieciešams pastrādāt ar sejas muskuļiem, trenēt un uzpumpēt tos. Tāpat nevajadzētu arī gulēt uz pārāk mīkstiem spilveniem, kas var izraisīt saistaudu elastības zudumu, un sekot savai stājai, cenšoties vienmēr turēt taisnu muguru. Japāņu masāžas speciālisti iesaka izmantot Zogan (Asahi) tehniku sejas modelēšanai. 

Lasi arī: Mirušo meitu dvēseles atlidoja, lai paņemtu tēti: Kādas medmāsas stāsts

Un tā, košļāšanas procesu nodrošina vairāki muskuļi:

  • Košļāšanas muskulis – tam ir 4-stūra forma, dziļakā un virspusējā daļa. Virsējā daļā atrodas cīpslas, kas stiepjas no augšžokļa līdz apakšžoklim. Dziļākā daļa sākas no vaigu kaula loka un beidzas apakšžokļa rajonā.
  • Deniņu muskulis – sākas no pirmā viscerālā loka un piestiprinās pie apakšžokļa.
  • Spārnkaula mediālais plātnīte – sākas no spārnkaula bedrītes, stiepjas līdz cīpslu plāksnei uz apakšžokļa.
  • Spārnkaula laterālā plātnīte – plata, ar augšējo un apakšējo daļu. Augšējā daļa sākas zem deniņiem no spārnkaula, apakšējā – no tā paša kaula laterālās plāksnītes.

pastedGraphic_1.png

Pildot noteiktus vingrinājumus, jūs varēsiet nostiprināt sejas muskuļus, iegūt skaistu un stingru sejas kontūru. Visas muskuļu grupas darbojas, uz priekšu un atpakaļ kustinot apakšžokli. Pildot vingrinājumus, groziet galvu uz visām pusēm un nedaudz paceliet zodu.

Vingrinājumi jāpilda mērenā vai ātrā tempā, 30 reizes no katras puses. Vingrinājumu beigās aizturiet pozīciju uz dažām sekundēm. 

COMMENTS

Pievienot komentāru