Kā izskatās Elizabetes Teilores meita (+FOTO)

Elizabete Teilore bija ne tikai pārsteidzoši skaista, bet arī pārsteidzoši talantīga. Viņa divas reizes ieguvusi prestižo Kinoakadēmijas balvu. Fani viņu dēvēja par “Holivudas karalieni” un vīrieši viņu apdāvināja ar dārgākajām rotaslietām. Vai viņas vienīgā meita ir pārmantojusi mātes skaistumu un talantu?

Attēlu rezultāti vaicājumam “elizabeth taylor”

Elizabete Teilore filmās ir darbojusies kopš bērnības, līdz 18 gadu vecumam viņa jau bija kino zvaigzne un atzīta skaistule. Tad viņa apprecējās pirmo reizi, viņas izredzētais bija jauns vīrietis no turīgas Hiltonu ģimenes. Bet drīz pēc medusmēneša aktrise saprata, ka šī laulība ir kļūda. Gadu vēlāk viņa apprecējās ar angļu aktieri Maiklu Vailingu, kurš bija divdesmit gadus vecāks par viņu. Šajā laulībā piedzima divi dēli Maikls Hovards un Kristofers Edvards, bet bērni nespēja saglabāt šī pāra mīlestību. Pāris aizvien vairāk attālinājās viens no otra, un faktiski laulība izjuka pēc tam, kad 24 gadus vecā Elizabete tikās ar 49 gadus veco filmas producentu Maiku Todu.

Lasi arī: Neskaista novecošana: Kāpēc Alla Pugačova tik slikti izskatās?

с Майком Тоддом и дочкой

Maiks ņēma Elizabeti zem sava spārna, pārvērta viņas dzīvi pasakā, sabojāja mīļoto un nekad viņai neatteica. Katru nedēļu aktrise dāvanā saņēma dimantus un smaragdus. Viņi parādījās kopā visur un nekautrējās demonstrēt savas jūtas, neskatoties uz to, ka Teilorei bija likumīgs vīrs. 1957. gada sākumā Elizabete uzzināja par grūtniecību, Maiks pārliecinājās, ka viņas šķiršanās no Voteringa tiek nokārtota pēc iespējas ātrāk. Tā gada augustā piedzima Elizabetes un Maika meita, meitene tika nosaukta par Elizabeti Francisku vai vienkārši Lizu.

Элизабет с дочерью и сыном

Šī ģimene likās perfekta, viņiem bija viss. Elizabete Teilore bija savas popularitātes virsotnē un filmējās filmā “Kaķis uz nokaitēta skārda jumta”. Maika Toda filmu “Apkārt pasaulei 80 dienās” lieliski uztvēra skatītāji un kritiķi. Maiks pat baidījās, ka šī žilbinošā baltā laimes un veiksmes svītra varētu beigties ar melnu un treknu. Un tā tas notika. Pēc brīža pasaka beidzās. 1958. gada 22. martā Tods, neskatoties uz sliktajiem laikapstākļiem, pacēlās privātā lidmašīnā. Bija paredzēts, ka Elizabete lidos kopā ar viņu, bet sliktās veselības dēļ nolēma palikt mājās. Viņa vairs neredzēja savu vīru, viņai tika atdots tikai viņa kāzu gredzens.

Элизабет Тейлор с дочерью

Jaunā atraitne bija ļoti apbēdināta par notikušo, bet drīz vien viņu mierināja vīra draugs, slavenais dziedātājs Edijs Fišers, kurš Elizabetes dēļ pameta sievu, aktrisi Debiju Reinoldsu un mazo meitu Keriju. Bet Edijs Teilorei bija tikai glābiņš no vientulības, viņa atstāja viņu bez nožēlas, kad iemīlēja Ričardu Burtonu. Elizabete ļoti vēlējās dzemdēt bērnu no Ričarda, bet nekas neizdevās. Tad pāris nolēma adoptēt trīs gadus vecu meiteni Mariju, kuru uzaudzināja kā savu meitu.

Lasi arī: Kādas sievietes vīrieši nekad neaizmirst?

Элизабет с детьми

Aktieri visu brīvo laiku centās pavadīt kopā ar bērniem, lai gan tā nebija tik daudz. Neviens no bērniem nav realizējis tik spožu karjeru kā viņu vecāki. Viņi visi nodarbojas ar labdarību, izveidojuši savas ģimenes, ir piedzimuši bērni. Liza Toda apprecējās un viņai ir divi dēli. Kvīns kļuva par mākslinieku un fotogrāfu, un viņa jaunākais brālis Rīzs ir ieinteresēts mūzikā.

COMMENTS

Pievienot komentāru