Kad stipra sieviete jūtas negribēta, viņa nelūgsies, bet ies projām

Tik daudzas sievietes neapzinās savu patieso vērtību. Viņas tik augstu ir novērtējušas attiecības, ka pieļauj nebeidzamas nekārtības, kas vērstas viņu virzienā. Un šādi scenāriji patiešām lauž sirdi!

Ir tik daudzi vīrieši, kuri pret savām sievietēm izturas kā pret zemākiem radījumiem, un sievietes, kuras ir iestrēgušas, lai arī cik ļoti viņas vēlētos, lai dzīvē daudz kas būtu citādi. Pat nebūdamas attiecībās, sievietes var iekrist šādos slazdos. Gandrīz katra sieviete reiz ir piedzīvojusi, ka kāds vīrietis, lai arī viņa viņu iekāro, ietur zināmu distanci. Vienu minūti viss ir brīnišķīgi, bet nākošajā viņš neatbild uz zvaniem un pat nevēlas komunicēt.

Lasi arī: 10 zvaigznes, kuras aizrāvušās ar tievēšanu un sākušas izskatīties briesmīgi

Ir tikai viena lieta, kas TEV ir jāzina, kad vīrietis ar tevi sāk spēlēt spēles un TĀ IR TAVA VĒRTĪBA!

Tev sevi ir jāmīl un jārespektē, un cilvēki pret tevi drīkst attiekties tikai ar mīlestību, cieņu, pacietību un godīgumu. Nesaisties ar tādu cilvēku, kurš tevī nav gatavs investēt šīs vērtības.

Ir normāli raudāt. Ir normāli sev teikt, ka starp tevi un viņu viss ir cauri, bet nākošajā brīdī aptvert, ka mīli viņu.

BET! Ja redzi, ka viņā nenotiek patiesas pārmaiņas, ja vien viņš patiesi nesāk tevi cienīt, mīlēt un padarīt par savas dzīves prioritāti, ej prom! Izvēlies sevi! Un tici, ka tu atradīsi kādu, kurš Tevi mīlēs un apbrīnos kā neslīpētu dimantu! Tev tika ir jānotic sev!

COMMENTS

Pievienot komentāru