Ko iesākt ar krūštuta stīpiņām, kas neturas vietā?

Krūšturu stīpiņas šķiet ir viens no sievietes ienaidniekiem, jo līdz ko tā ir izkustējusies, tā šķiet, ka to ir neiespējami ilglaicīgi ielikt atpakaļ. Izrādās, ka vaina bieži vien ir nevis krūštura kvalitātē, bet gan nepareizā izmērā.

Ir daudzas sievietes, kuras nevar iedomāties ikdienu bez krūštura ar stīpiņu, jo tās krūtīm piešķir formu un tās nedaudz piepaceļ. Bet, ja ir noticis tā, ka stīpiņa ir izsprukusi no vietas, tad tas vair beigties ar jēliem noberzumiem, sabojātiem nerviem un pat veselības apdraudēšanu. Iedomājieties, kas varētu notikt, ja stīpiņa caurdurtu maigo krūšu ādu?

Kā cīnīties ar stīpiņām, kas neturas vietā?

Internetā ir iespējams atrast daudz un dažādu padomu kā pasargāt sevi. Piemēram, stīpiņas galu aptīt ar leikoplastu, lai gali nebūtu tik asi.

Tāpat var piešūt leikoplastu vietā, kur stīpiņa nāk ārā. Var jau izmantot visas šīs metodes, tomēr vērtīgāk ir saprast īstos iemeslus, kāpēc stīpiņa nāk ārā.

Lasi arī: Kā izbalināt krūšturi mājas apstākļos

Trīs galvenie iemesli

Dāžreiz iemesls ir slikta krūštura kvalitāte. Tas nolietojas ātrāk un tam visticamāk ir lietoti lēti un neizturīgi audumi. Tāpēc ir vērts ieguldīt nedaudz dārgākā apakšveļā, kas kalpos vairāk kā mēnesi.

Otrs iemesls ir nepareza mazgāšana. Vislabāk krūšturus ir mazgāt ar rokām. Ticiet, tā mūžs paildzināsies par divām līdz trīs reizēm. Ja laika trūkuma dēļ nevarat to darīt, tad mazgājot veļasmašīnā, krūšturi obligāti jāliek tiem paredzētajos maisiņos.

Trešais un vismazāk zināmais iemesls ir tāds, ka bieži nopērkam krūšturi, kas mūsu krūtīm ir par mazu. Krūšū svars liek uz stīpiņu lielāku slodzi un tā gribot negribot sāk pārvietoties. Tāpēc šis ir pirmais rādītājs, kam jāpievērš uzmanība. Ja smaguma centrs attiecīgi būs izdalīts, tad krūšturim nelīdīs ārā stīpiņa!

Pievienot komentāru