Kā šodien izskatās 4 meitenes, kuras savulaik tika uzskatītas par skaistākajām pasaulē (+FOTO)

Tilana Blondo

Jaunā modele piedzima ģimenē, kas jau bija saistīta ar šovbiznesu. Viņas māte strādāja vienā no vadošajiem televīzijas kanāliem, bet tētis bija futbolists.

Lasi arī: Galvenais ticēt labajam – 5 laimes piesaistīšanas likumi

Tieši dēļ zināmajiem vecākiem Tilanu pamanīja fotogrāfi un piedāvāja viņai darbu. Meitenes āriene satricināja tik daudzus, ka viņa tika nodēvēta par planētas skaistāko meitenīti. Šobrīd Tilana ir pilngadīga un aktīvi turpina karjeru šovbiznesā.

Lasi arī: “Bagātnieces sejiņa”: plastikas ķirurgs atklāj 2019.gada skaistuma tendences sieviešu vidū

Alana Tomsone

Meitenīte visā pasaulē ir zināma kā Hanija BuBu, šo pseidonīmu viņa ieguva pēc uzstāšanās skaistumkonkursā. Pavisam maziņa meitenīte bija ļoti harizmātiska un aktīva, vēlāk atklājās, ka meitenītes mamma speciāli lika viņai dzert dzērienus ar lielu cukura daudzumu, lai viņa būtu vēl aktīvāka un enerģiskākā. Pēc vairākiem gadiem meitenīte izmainījās tik ļoti, ka viņu ir grūti atpazīt.

Brūka Bendvela

Brūkas vecāki jau kopš mazām dienām meitenīti audzināja par skaistumkaralieni. Tā vietā, lai spēlētos ar citiem bērniem, Brūkai bija jāpiedalās nežēlīgos treniņos, mēģinājumos, jo māte no viņas gribēja iztaisīt īstu princesi. Visa viņas bērnība pagāja vienos skaistumkonkursos.

Lasi arī: Cilvēki turpinās mirt: Vangas prognozes 2021. gadam

Tas arī atnesa Brūkai slavu, bet pirmais, ko meitene izdarīja, kad izauga – pameta vecākus. Un uzskatīja, ka vecāki viņai ir atņēmuši bērnību.

COMMENTS

Pievienot komentāru