Kādi produkti iznīcina cilvēka imunitāti?

Vai zinājāt, ka pārāk spēcīga imunitāte var sabojāt zobus?

Tāpat imūnsistēma tiek iznīcināta pārmērīga alkohola lietošanas rezultātā, īpaši, ja tiek lietots zemas kvalitātes alkohols. Šie dzērieni satur milzīgu cukura daudzumu, kura kaitīgums tika minēts jau iepriekš. Ir pierādīts, ka alkohols burtiski izspiež no cilvēka organisma barības vielas un baltās asins šūnas, kurām ir milzīga loma imūnsistēmas darbībā.

Lasi arī: Mūžībā devies Jānis Lūsis

Alkohola lietošana rada izmaiņas rīklē, elpvadā, bronhos un plaušās. Pēc alkohola lietošanas var attīstīties balss aizsmakums un klepus, bronhīts un pat pneimonija. Dažkārt var pievienoties arī aizdusa, kas pastiprinās fiziskas slodzes laikā. Tāpat var rasties spadzeņu darbības traucējumi jeb alkohola encefalopātija – smadzeņu darbības traucējumi, kas var izpausties ar dažādas smaguma pakāpes traucējumu simptomiem, sākot no emocionālas labilitātes, atmiņas pavājināšanās, pavājinātām spriešanas spējas, grūtībām pareizi vērtēt apkārtējo situāciju un bieži arī nepietiekamu savas slimības apzināšanos, līdz (plānprātībai).

Алкоголь вымывает из человеческого организма все полезные вещества

Noslēgumā ir vērts atzīmēt, ka imūnsistēma var pasliktināties arī pārmērīga dzīvnieku olbaltumvielu patēriņā dēļ. Dzīvnieku olbaltumvielās it daudz tā dēvētie brīvie radikāļi, kas cilvēka šūnās var izveidot mutāciju un tās iznīcināt. Tāpēc daudzi uztura speciālisti iesaka dzīvnieku taukus aizstāt ar augu izcelsmes analogiem.

COMMENTS

Pievienot komentāru