Ko vecumā nožēlos katrs vīrietis?

Ir dažas lietas, kuras sākam nožēlot jau pēc 40 gadiem, lai arī vēl ir laiks visu izmainīt un dzīvot sev, bet daudzi dažādu iemeslu pēc to aizmirst un jūtas pazuduši.

Šī ir ļoti interesanta tēma, kas ir saistīta ar pušmūža krīzi un neapmierinātību ar sevi vecumdienās. Daudzi vīrieši pārdzīvo dažādas lietas un sāk uztraukties vai arī iedziļinās savās sajūtās vai arī ieslēdzās sevī.

Un, ja godīgi, tad pietiek kādam vīrietim pajautāt vai arī vienkārši novērot, ka vīrietis par kaut ko mokās, bet mēģinot izskaidrot iznāk kaut kas līdzīgs:

Juri, tev ir dzīvoklis, mašīna, ģimene. Alga laba, labs darbs, tad kur ir vaina? Sieva mīl, tad kas tev dzīvē uzvelk nervus?

Lasi arī: Izslavētā daktera Mjasņikova 7 padomi, kas jūsu rītu padarīs labāku

Protams, ka tās ir jebkura normāla vīrieša pamatvajadzības un visbiežāk patiešām lielākajai daļai vīriešu jau ir gan ģimene, gan mašīna, gan darbs, tomēr pietrūkst izaicinājumu. Pietrūkst ambīciju. Ja arī tev šķietami viss ārēji ir un pirmajā acu uzmetienā dzīve šķiet ideāla, ne viss ir tāds kā pirmajā acu uzmetienā.

Vai esat dzirdējuši izteicienu “arī bagātie raud”? Patiešām tā arī ir – jo vairāk jums pieder, jo vairāk jums ir problēmu un cilvēkam vienmēr kaut kas pietrūkst… Tā ir urdoša sajūta pakrūtē.

Par ko pārdzīvo vīrieši?

Jaunības zaudēšana. Ir pagājuši labākie jaunības gadi, kādreiz gribēji pārcelties, ceļot, baudīt dzīvi, tomēr precības un ģimene šo iekšējo urdoņu aizbīdija kaut kur dziļi kaktā. Daudzi vīrieši klusībā žēlo sevi par to, ka tik ātri uzsākuši ģimenes gaitas un nav līdz galam iztrakojušies.

Pašrealizācija, šeit viss ir vienkārši. Vīrietis nav kļuvis par oligarhu, ne prezidentu, ne baņķieri un tas nozīmē zaudējumu. Un tomēr, neatkarīgi no tā, cik vīrietis pelna, viņš vienmēr sevi šaustīs par to.

Draugi, daudzi vīrieši dzīves laikā zaudē draugus. Un turklāt ir izteiciens, ka labi draugi nekur nepazūd. Ir arī tādi veči, kuri iepazīstas ar sievieti un kaut kur pazūd, bet pēc laikam mēģina atjaunot kontaktus.

Veselība. Ar vecumu vīrietis var pārdzīvot to, ka pieņemas svarā un daudzas ikdienas gaitas vairs nevar izdarīt ar tādu jaudu kā iepriekš. Daži vīrieši aprok sevi pirms laika un sāk sūdzēties, un vainot visus citus pie savām nedienām.

Ko darīt?

Patiesībā jums vienkārši vajag saprast, kas jūs īsti traucē darīt to, ko vēlaties. Piemēram, ceļot vai doties uz sporta zāli. Mainīties nekad nav par vēlu, pamest nelaimīgas attiecības. Ja vīrietis žēlojas, bet necenšas neko mainīt, tad tas ir… Gan jau jūs paši ziniet

 

COMMENTS

Pievienot komentāru