Kondensāts uz plastikāta logiem – iemesli un risinājumi

Plastmasas logi jau sen vairs nav nekāda ekstra. Daudzās mājās parasto koka logu vietā tiek izmantoti plastmasas logi. Tomēr kopā ar jauniem logiem rodas jaunas problēmas. Iedzīvotāji sūdzas, ka uz stikla uzkrājas ūdens lāses. Kondensāts uz logiem brīdina, ka stiklam nav spiediena.

Kondesāta cēloņi. Nu jau plastikāta logi ir ļoti pieprasīti, tāpēc arī ir parādījušās daudz un dažādas firmas, kuras šo pakalpojumu piedāvā. Tomēr bieži vien meistaru nekompetence rada dažādas nepatikšanas. Un viena no šīm problēmām ir kondensāts uz logiem. Tas rodas vairāku iemeslu dēļ:

Lasi arī: 15 kulinārie knifi ar pārtikas plēvi, par kuriem noteikti nezinājāt

-Nepareizi izvēlēta plastikāta logu konstrukcija. Šādi var gadīties, ja nav veikti pareizi aprēķini un plastikāta logi ir vai nu nekvalitatīvi, vai arī nekvalitīvi tiek uzstādīti.

Saistīts attēls

-Nepareizi iestatīts loga režīms. Logiem var noregulēt vasaras un ziemas režīmus.

Nav augstas kvalitātes starppaneļu šuves. Uzstādot plastmasas logus, visi paneļu savienojumi ir jāaizblīvē ar hidroizolācijas līdzekļiem un hermētiķi, kas neļauj mitrumam iziet cauri. Ja loga šuves tiek aizpildītas tikai ar putām, mitrums sāks uzkrāties šuvēs un telpā parādīsies mitrums, un uz logiem parādīsies kondensāts.

-Augsts mitruma līmenis telpā. Ja telpa netiek kvalitatīvi ventilēta, tad tvaiks pārvēršas šķidrumā. Kads mitrums telpā pārsniedz 45%, tad uz logiem sāk veidoties kondensāts.

Šķir otru lapu un lasi tālāk!

COMMENTS

Pievienot komentāru