No gulbjiem uz neglītajiem pīlēniem: Burvīgi bērnu aktieri, kuri izauga un kļuva neatpazīstami!

Mērija Keita un Ešlija Olsenas, 33 gadi

Фото из Интернета

Mazās dvīņu meitenes iemīlēja visi. Slava un nauda spēlēja nežēlīgu joku ar meitenēm, un Mērijas Keitas un Ešlijas karjera beidzās 2004. gadā. Viņu dzīvē bija narkotikas un patoloģiska tieksme zaudēt svaru. Šie faktori ietekmēja aktrišu izskatu un tagad viņas izskatās daudz vecākas par savu vecumu. Vēlāk māsas sāka veidot savu apģērbu līniju.

Lasi arī: Esmu vientuļš 61 gadu vecs pensionārs. Kā es dzīvoju…

Māra Vilsone, 32 gadi

Фото из Интернета

13 gadu vecumā Māra Vilsone pārstāja darboties filmās, vēlāk sāka rakstīt lugas. Beidzot viņai izdevās atbrīvoties no burvīgās Natālijas tēla, ar kuru viņa cīnījās pusaudžu gados ar alkohola un kautiņa palīdzību. Starp citu, Māra agri zaudēja māti, kas ietekmēja viņas garīgo stāvokli. Vēlāk aktrisei tika diagnosticēti obsesīvi-kompulsīvi traucējumi, un viņa pati atzina biseksuālo orientāciju.

Edvards Ferlongs, 42 gadi

Фото из Интернета

Kura no meitenēm nebija iemīlējusies Džonā Konorā no Terminatora franšīzes otrās daļas? Jā, viņš bija īsts šarms, visu skolēnu sapnis! Tomēr tagad aktieri gandrīz nav iespējams atpazīt. Edvards, tāpat kā citas bērnu zvaigznes, neizturēja slavas pārbaudi. Viņa dzīvē bija gan narkotikas, gan alkohols. Jāatzīst, ka aktiera filmogrāfija joprojām ir pienācīga, taču lielākā daļa lomu pieaugušā vecumā ir epizodiskas.

 

Pievienot komentāru