Nosprostotas artērijas man maksāja gandrīz dzīvību, bet šis dzēriens palīdzēja man tās attīrīt

Ateroskleroze ir viena no nopietnākajām saslimšanām, ar kurām cilvēkam dzīves laikā var nākas saskarties. Nosprostotu artēriju gadījumā pazeminās to caurlaidība, kā rezultātā organisma iekšējie audi saņem ne tikai mazāk skābekli, bet arī barības vielas.  Ja cilvēks nerīkojas, palielinās sirds mazspēja, tiek traucēta smadzeņu apasiņošana un sekas var būt neparedzamas.

Smēķēšana, trekna pārtika, liekais svars, pirmā vai otrā tipa cukura diabēts, augsts asinsspiediens un zemas fiziskās aktivitātes slimību var veicināt.

Ir veids, kā dabiskā veidā attīrīt artērijas un stiprināt imūnsistēmu.

Jums būs nepieciešams:

1 glāze rozīnes

2 ēdk. rīvēts ingvers

2 ēdk. medus

4 ēdk. zaļā tēja

1 l ūdens

Pagatavošana:

Ielejiet katliņā ūdeni, pievienojiet rozīnes un pavāriet 10 minūtes. Pēc tam samaziniet liesmu un, turpinot vārīt, pievienojiet zaļo tēju, ingveru un medu.  Labi visu izmaisiet, pēc tam noņemiet no plīts un pārklājiet ar siltu segu. Pēc 8 stundām dzēriens ir gatavs.

 

Lasi vēl: Vēdera uzpūšanās-kāpēc tā rodas un kā ar to viegli tikt galā

 

Lietojiet 150-200 ml dzēriena divas reizes dienā (pirms ēšanas).

Rozīnes ir nozīmīgs palīgs sirds stiprināšanā, tās spēj cīnīties ar paaugstinātu asinsspiedienu. Tā kā rozīnes ir bagātinātas ar antioksidantiem un kāliju, tās atstāj labvēlīgu ietekmi uz sirdsdarbību, bet galvenokārt tās palīdz attīrīt artērijas.

 

Avots: bigl1fe.ru

Pievienot komentāru