Pakaļdzīšanās video: agresīvs vadītājs piedraud policistiem ar ieroci un uzsāk bēgšanu

21.aprīlī no rīta Ceļu policisti Teikā apturēja kādu Audi vadītāju, jo viņš brauca bez ieslēgtām gaismām. Pēc apturēšanas policisti pamanīja, ka tā vadītājam rokās ir ierocis, bet, kad policisti pietuvojās transportlīdzeklim, autovadītājs ieroci pavērsa pret likuma sargiem.
Policisti mēģināja nomierināt agresīvi noskaņoto vīrieti un brīdināja, lai viņš nolaiž ieroci, taču vīrietis iespieda pedāli grīdā un uzsāka bēgšanu.
Vīrieša notveršanā tika iesaistītas vairākas policijas ekipāžas un viņu izdevās notvert tikai ārpus pilsētas robežām.
Bēgšanas laikā vīrietis, apdraudot citu autovadītāju drošību, strauji manevrēja pa ceļu un policistiem nācās pielietot šaujamieroci, lai mēģinātu viņu apturēt, tomēr pat tas nepiespieda pārgalvīgo braucēju apstāties.
Tomēr pēc vairāk nekā pusstundu ilgušās pakaļdzīšanās policisti izmantoja brīdi, kad agresīvais braucējs uz mirkli samazināja ātrumu, un nogrieza viņam ceļu. Vadītājs nobrauca no ceļa un mēģināja turpināt bēgšanu, taču, atgriežoties uz brauktuves, netika galā ar auto vadību un ietriecās stabā.

Pret 67 gadus veco vadītāju uzsākts kriminālprocess par pretošanos valsts varas pārstāvjiem un par nelikumīgu munīcijas glabāšanu, kas vēlāk tika atrasta viņa automašīnā. Ierocis, ko vīrietis bija pavērsis pret policijas darbiniekiem izrādījās gāzes pistole.

Video ar pakaļdzīšanās elementiem vari noskatīties nākošajā lapā!

Pievienot komentāru