Sāpes vēderā? Lūk, par ko tās var liecināt dažādos vēdera rajonos

Sāpes vēderā var būt velkošas, asas un spēcīgas. Tās var uzrasties dažādos brīžos, kā arī izpaužas dažādi. Noskaidro, ko nozīmē sāpes dažādos vēdera rajonos!

Ja neskaita iekšējos orgānus, tad vēderā atrodas arī neskaitāmi nervu gali. Sāpes vēderā var izraisīt ne tikai kaut dienas laikā apēstais, bet arī, piemēram, stress. Ja sāpes ir regulāras, tad noteikti jāvēršas pie ārsta.

 

1. Vēdera kreisās puses vidējā daļa

Ja jums sāp vēders vidukļa rajonā kreisajā pusē, tas var liecināt par nieru infekciju vai arī nierakmeņiem. Gadījumā, ja jums sāp urinēšanas laikā vai arī bieži veidojas aizcietējums, noteikti vērsieties pie ārsta pēc palīdzības. Visticamākais, ka tā tiešām ir nieru infekcija. Ja tomēr tā nav infekcija, iespējams, ka problēma slēpjas mugurkaula vidējā daļā

2. Vēdera vidus

Ja jums rodas trulas sāpes vēdera vidusdaļā, ap nabu vai mazliet zem tās, tas var liecināt par apendicītu (īpaši tad, ja pastiprināti sāp kustību laikā un jums ir arī slikta dūša). Iespējams, ka tas var būt arī pankreatīts. Ja sāpes tikai pastiprinās, nepieciešams vērsties pēc medicīniskās palīdzības.

 

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

COMMENTS

Pievienot komentāru