Sievietes klusēšana ir bīstamāka, nekā viņas skaļākie vārdi. Lūk, kāpēc!

Nebaidies no konfliktiem, baidies no tā, ka viņa pārstās censties. Jo, kad viņa beidzot pārstās censties, tas nozīmē, ka attiecībām pienācis gals. Sievietes ir emocionālas, tieši ar to viņas spēj aizraut vīriešus un atvērties viņiem ar visu savu sirdi un dvēseli.

Dārgie vīrieši, pacentieties saprast vienu būtisku lietu: ja sieviete konfliktē ar jums un bārstās ar pārmetumiem, tas nenozīmē, ka attiecības tūlīt piedzīvos krahu. Nē, tas nozīmē, ka jūs viņai neesiet vienaldzīgs un viņa baidās jūs zaudēt!

Pat ja jūs strīdieties tā, ka dzirksteles šķīst pār jūsu galvām, rodiet sevī spēku atrast situācijai risinājumu un vienoties par kompromisu. Novērtējiet savas attiecības.

Nevajag otru pieņemt kā pašsaprotamu lietu un tajā pat laikā nevajag pārmērīgi otru kontrolēt. Cieniet viens otru un sargājiet savu mīlestību.

Dusmas un bailes ir spēcīgas emocijas, kuras reizēm spēj pateikt vairāk nekā mīlestība. Ja sieviete ir noskaņota kareivīgi, priecājieties, jo tas nozīmē, ka viņa mīlestības dēļ ir gatava uz visu.

Konflikti ir normāla attiecību sastāvdaļa. Domstarpības arī ir daļa no dzīves. Nav viegli vīrietim un sievietei ar dažādām gaumēm un uzskatiem sadzīvot. Kompromisu meklējumi vienmēr attiecības paceļ augstākā līmenī, ļauj vienam otru labāk iepazīt un pieņemt otra personību.

Taču, kad attiecības ir nonākušas tik tālu, ka sieviete pēkšņi…

… paliek klusa.

…pārstāj censties.

…nestrīdas ar jums.

…nesarunājas ar jums.

…vairs neraud.

Šis ir brīdis, kad jāsāk uztraukties, jo sievietes klusēšana ir sliktāka nekā viņas skaļākie vārdi.

Kad viņa apklust, tas nozīmē, ka viņa vairs nevēlas cīnīties par jūsu mīlestību. Uguntiņa viņas sirdī ir apdzisusi, tā ir kļuvusi vēsa un pamazām pārvērtusies par kristāla ledus gabaliņu.

Kad sieviete mīl, viņa ir gatava iet līdz galam. Viņa ar visu savu sirdi un dvēseli ir gatava patērēt visu savu enerģiju, lai situāciju labotu.

Bet, kad viņa paliek klusa, atpakaļceļa vairs nav.

 

Lasi vēl: Par tantukiem pārvēršas sievietes, kuras ziedojas citu dēļ

 

Sievietes klusēšana liecina par to, ka viņa ir gatava jūs atlaist, viņai vairs nav spēka vai vēlēšanās cīnīties par jūsu attiecībām.

Ne viņas dusmošanās, ne lamāšanās nedrīkst jūsos izraisīt bailes. Klusēšana ir tā, no kā jums jābaidās.

Kad sieviete ir apklususi, tas nozīmē, ka viņa ir gatava no jums aiziet.

 

Avots: lifedeeper.ru

Pievienot komentāru