Lūk, kā jūsu kāzu datums ietekmē laulības dzīvi

Jūsu kāzu datums ir jūsu kopdzīves dzimšanas diena. Tā ir diena, kad vīrietis un sieviete kļūst par vienu veselu. Astrologi skaidro, kā jūsu kāzu datums ietekmē laulības dzīvi.

Auns (21.marts-19.aprīlis)

Slēdzot laulības saites Auna zīmē, jūs par savu laulību stāvēsiet un kritīsiet. Jūsu laulībā valdīs gana daudz kaislību, un šeit runa neiet tikai par guļamistabu. Jūs centīsieties viens otru padarīt par labāku cilvēku, nebaidīsieties izkāpt no komforta zonas un metīsiet viens otram jaunus izaicinājumus.

Jūsu savienība būs lojāla un stabila. Protams, neiztikt bez strīdiem, taču dusmas viens uz otra ilgi nespēsiet turēt, jo priekšroku dosiet viens otra apskāvieniem.

Vērsis (20.aprīlis-20.maijs)

Vērša zīmē slēgtās laulības ir vienas no stabilākajām. Jūs abi tieksieties pēc pilnības un laulības dzīvi vēlēsiet padarīt par ideālu savienību.

Lai arī nereti nāksies risināt neērtus jautājumus, jūsu laulība ir būvēta uz stipriem pamatiem, tāpēc jums nekas nebūs par grūtu. Jūs laulībā spēsiet rast kompromisus un izvēles vienmēr izdarīsiet kopā. Nepatīkamos jautājumus neatliksiet uz vēlāku laiku, bet meklēsiet kopīgu risinājumu.

Dvīņi ( 21.maijs-20.jūnijs)

Laulības saites Dvīņu zīmē slēdz lielākoties tie pāri, kuri jūtas kā vienots veselums. Jūs esiet gan labi draugi, gan lieliski mīļākie. Jūsu attiecībās valda saskaņa un harmonija, jo jums visu patīk darīt kopā.

Jūs abi vēlieties, lai laulība būtu tāda, par kādu vienmēr esiet sapņojuši. Jūsu savienībā var būt gan satraucoši brīži, gan pārsteigumi – attiecībās rutīna neiestāsies.

Vēzis (21.jūnijs-22.jūlijs)

Laulību slēgšana Vēža zīmē nozīmē to, ka piekrītiet tradicionālai izpratnei par vīrieša un sievietes lomu ģimenes dzīvē. Tas gan nenozīmē, ka jūsu laulība būs garlaicīga vai paredzama un, ka tajā valdīs patriarhāts. Jūsu attiecībās valda mīlestība un uzticība, jo jūs viens otru uzklausiet un atbalstiet.

Jūsu attiecībās var būt novērojama strauja noskaņojuma maiņa un emocionalitāte, tā kā katrs no jums laulībā sagaida ideālas partnerattiecības. Neesiet tik prasīgi pret sevi, bet vairāk veltiet mīlestību un maigumu savam partnerim.

Lauva (23.jūlijs-22.augusts)

Laulības, kas slēgtas Lauvas zīmē, ir gana sarežģītas, bet ļoti aizraujošas. Jūs variet kalpot par paraugu apkārtējiem ar savu skaisto māju, gaumīgo apģērbu un spēcīgu aizrautību vienam ar otru. Jums attiecībās svarīga ne tikai kaisle, bet arī romantika. Jūsu attiecībām piemīt viegls flirts.

Jūsu laulībā netrūkst drāmas – apkārtējie var padomāt, ka strīdam iemeslu variet atrast uz līdzenas vietas, taču patiecībā jūsu spēja acīs pateikt to, ko domājiet, ir jūsu attiecībās radušos konfliktu risināšanas modelis. Lai gan jūs apzinieties, ka jūsu laulība nav ideāla, jūs tiecieties, lai tā būtu spēcīga un neiznīcināma.

Jaunava ( 23.augusts-22.septembris)

Slēdzot laulības saites Jaunavas zīmē, jums ir iespēja iegūt ļoti spēcīgu un stabilu savienību. Jūs izprotiet, ka laulībā svarīgi rast laiku ne tikai otram, bet veltīt to arī pašam sev.

Pāri, kuri laulības slēdz Jaunavas zīmē, viens otru uzskata par uzticamiem draugiem – to patiesībā arī redz apkārtējie. Jūs radiet teicamu piemēru tam, kādām attiecībām jāvalda ģimenes dzīvē.

Svari ( 23.septembris-22.oktobris)

Ideāls laiks, lai slēgtu laulības, tā kā katrs no jums cenšas darīt visu, lai otrs būtu laimīgs. Jūsu starpā valda romantika un jūs vienmēr spēsiet atrast laiku, lai otru iepriecinātu.

Jūs ārēji savas jūtas neizrādiet, tāpēc kādam no malas varētu šķist, ka esiet pārāk atturīgi, taču, tas nenozīmē, ka mīlestības jūsu starpā nav. Jums patīk to izrādīt divvientulībā.

Skorpions (23.oktobris-21.novembris)

Laulība, kas slēgta Skorpiona zīmē, solās būt kaislīga, pilna ar dzirkstošu mīlestību un bezgalīgu uzticību. Jūsu laulībā valdīs intensīvas jūtas, jo mīlestība pastāvīgi mīsies ar naidu. Jums patiks rast miermīlīgumus gultā un abiem no jums pastāvīgi būs sajūta, ka nespējiet viens bez otra dzīvot. Tajā pat laikā nepametīs sajūta, ka nevariet sadzīvot.

 

Lasi vēl: Ko par tavu raksturu un dzīves gaitu stāsta tavs dzimšanas dienas datums

 

Strēlnieks (22.novembris-19.decembris)

Jūsu laulībā pastāvīgi būs satraukumi un pārpratumi. Taču tas netraucēs jums turpināt mācīties no kļūdām un censties laulību saglabāt.

Jūsu attiecības būs pilnas ar enerģiju un draudzīgumu, jūs starpā valdīs laba izpratne. Jūs nebaidīsieties darīt to, kas ienāk prātā, neprātojot – ko par to padomās apkārtējie.

Mežāzis (20.decembris-19.janvāris)

Jūsu laulība būs veiksmīga, jo jūs abi uz savu laulību skatīsieties kā uz veiksmīgu ilgtermiņa projektu un pastāvīgi meklēsiet iespējas tajā veikt investīcijas ar mērķi otru padarīt laimīgu. Jūs mācēsiet risināt problēmas un nonākt pie viena kopsaucēja.

Jūs sabiedrībā nemīliet izrādīt savas jūtas, taču gultā mākiet atslābināties un pārsteigt viens otru.

Ūdensvīrs (20.janvāris-18.februāris)

Jums nepatīk uzklausīt apkārtējo viedokli par savām attiecībām un nemīliet spēlēt pēc noteikumiem. Uzskatiet, ka laulība ir jūsu personīga lieta, kurā nevienam padomdevējam nav vietas.

Jūs attiecībās esiet ne tikai partneri, bet arī labākie draugi. Jums ir ekscentriska attieksme pret ģimeni, mīlestību un seksu.

Zivis (19.februāris-20.marts)

Jūsu laulība līdzinās romantiskam kino. Jūs esiet ne tikai iemīlējušies, bet vienkārši radnieciskas dvēseles. Jūs pastāvīgi meklējiet romantiku attiecībās un uzturiet to.

Jūsu attiecībās valda zinātkāre – tas nozīmē, ka jūs pastāvīgi meklējiet savā partnerī kaut ko jaunu un mācieties no viņa. Reizēm mēdziet būt pārlieku emocionāli, bet tas ir tikai tādēļ, ka vēlieties savā starpā pilnīgu atklātību.

Avots: soulpost.ru

Pievienot komentāru