“Tā gribas dzīvot!” – 5 krievu aktrises, kuras cīnās ar vēzi. Kas ar viņām notiek pašlaik

Aleksandra Jakovļeva

Jau trīs gadus aktrise cīnās ar krūts vēzi pēdējā stadijā. Nesenu laiku atpakaļ viņa viesojās TV pārraidē, kurā sacīja:

Несмотря на свою жуткую болезнь, актрис выглядит жизнерадостно.

“2015. gadā man tika diagnosticēts audzējs krūtīs. Nekompetenti ārsti teica, ka man atlicis dzīvot sešus mēnešus. Es nevarēju piecelties no gultas, kājas atteicās. Bet es nepadevos: es izgāju ķīmijterapiju un pēc tam atgriezos uz skatuves! Katru dienu es pamodos ar domu, ka es joprojām gribu dzīvot, un pozitīvs lādiņš deva man spēku! Galvenais cīņā pret šo slimību nav nokārt degunu, bet dzīvot, ticot brīnumam.”

Lasi arī: Sieviete zem spilvena atrada drauga bijušās fotogrāfiju. Viņš vēl nekad tā nebija smējies!

Tatjana Bronzova

Nu jau 13 gadus aktrise visiem spēkiem cīnās ar vēzi un saka, ka neizmērojamu atbalstu sniedz viņas mīļotais vīrs Boriss Ščerbakovs.

Актриса с ее любимым мужем, актером Борисом Щербаковым.

“Borja man ir viss. Viņš mani baroja ar karoti, nēsāja uz rokām. Mans vīrs ir īsts vīrietis, ar kuru neviena slimība nav briesmīga,” sacīja aktrise.

Albīna Čaikina

Pirms gada aktrisei ārsti uzstādīja agresīvu vēža formas diagnozi – Hodžkina limfoma. 33 gadus vecā aktrise atzina, ka diagnoze ir bijis ārkārtīgi smags treiciens. Lai arī viņa iekrita depresījā, Albīna izgāja ķīmijterapijas kursu:

“Es pazaudēju visus matus, sākās problēmas ar zobiem un nagiem… Mans ķermenis vienkārši izjuka. Biju briesmīgi nomākta, taču ārsti teica, ka staru terapija deva rezultātus un man ir jāturpina ārstēšana. Nu, tad cīnīsimies!” – teica aktrise.

Актриса на всех своих снимках выглядит всегда счастливой.

Anastasija Zavoroņuka

Tas, ka aktrise cīnās ar pēdējās stadijas smadzeņu vēzi, plašākai sabiedrībai kļuva zināms šogad. Un tikai rudenī Nastjas radinieki un draugi apstiprināja šo informāciju, mudinot vietējos plašsaziņas līdzekļus neizplatīt nepatiesus minējumus par 48 gadus vecās aktrises veselības stāvokli.

Последний раз актриса выходила в свет на мероприятии в Ереване.

Aktrisei ir dignosticēta ārkārtīgi agresīva vēža forma – glioblastoma. Bet nesen plašsaziņas līdzekļos nplūdusi informācija, ka Anastasija jūtas labāk. Ticēsim labajam!

Лишние килограммы могли появиться у Насти, как побочный эффект от лечения.

Fotogrāfijās Anastasija redzama vienā no pēdējām reizēm, kad izgāja plašākā sabiedrībā.

COMMENTS

Pievienot komentāru