Uz ko, pirmkārt, skatās vīrieši, iepazīstoties ar sievieti

Uz ko, pirmkārt, skatās vīrieši, iepazīstoties ar sievieti. 

Raksta autors ir vīrietis un runā pēc pieredzes.

Sievietes vienmēr cenšas izskatīties labi. Kāda cenšas priekš sevis, kāda cenšas tāpēc, lai sacenstos ar draudzenēm, bet kāda cita grib iepatikties vīrietim. Sievietēm ir dažādi priekšstati, kas ir svarīgi vīrietim, uz ko viņš skatās pirmām kārtām. Tūlīt tiksim skaidrībā.

men in sunglasses | Tumblr

Sāksim ar to, ka vīrieši nepamana sīkumus. Uz jūsu nagiem neviens nepaskatīsies, kamēr pašas uz to nenorādīsiet – to varu teikt ar pilnīgu pārliecību. Nekad dzīvē neesmu pievērsis tam uzmanību.

Vīrietis vispār apzināti maz kam pievērš uzmanību. Ja jums ir nopietni plāni uz vīrieti, tad labāk atklāti neģērbieties, lai neizskatītos pēc lēta varianta īsam laikam.

Vīrietim patīk ieturēts stils, kurš runā par to, ka sieviete domā par to, kā viņa izskatās, ka viņa ir pieticīga.
Vīriešiem patīk izlaisti mati. Iespējams, ne katrs vīrietis to apliecinās, bet zemapziņas līmenī, vīrietim patīk gari, izlaisti mati. Uz to viņi vērš uzmanību pirmām kārtām.

Lasi arī: Kāpēc tika izgudrots alkohols?

Tāpat vīrieši skatās uz kopējo noskaņojumu. Vīrieši nav bez emocijām, kā domā sievietes. Vīrietim ir svarīgi, ar kādu noskaņojumu viņš redz sievieti. Ja viņa smaida un ir pozitīvi noskaņota, tad gandrīz katrs vīrietis būs priecīgs par šādu saziņu un iepazīšanos.

handsome older man | Tumblr

Vīrietim svarīga ir arī seja. Daudzi pētījumi runā par to, ka pirmām kārtām vīrietis skatās un aizkavē skatienu tieši pie sejas. Tā kā sievietes, nedomājiet, ka viņiem svarīgāks ir atklāts tērps. Svarīgāka ir seja.

Ir vairāki faktori. Garastāvokli var noteikt pēc sejas, tāpat sejas līnijas, kas vīrietim patīk vai nē. Katram ir sava gaume, kādam patīk izteiktas acis, bet kādam tieši nepatīk. Kā reiz tieši tobrīd vīrietis domā, vai viņam patīk sieviete vai nē.
Vislabāk ir dabiska seja ar minimumu kosmētikas, vīrieši to mīl vairāk. Viņi nekad dzīvē neievēros kaut kādas ēnas, toņus un visu ko citu. Viņi skatās uz kopējo bildi. Un viņiem patīk dabiskums, nevis tonnas kosmētikas.

 

COMMENTS

Pievienot komentāru