Slavenības, kas iemūžinātas fotogrāfijās savas nāves priekšvakarā

Savulaik par šīm ekskluzīvajām fotogrāfijā paparaci no visas pasaules bija gatavi pārdot dvēseli velnam.

 Un nav nekāds brīnums, jo visos laikos cilvēkiem ir paticis palūrēt un noklausīties. Sevišķi, ja tas skar kaut kādus liktenīgus brīžus kāda cilvēka dzīvē. Šie foto uzskatāmi demonstrē citu popularitātes pusi: tev neļaus spert ne soli, nenofotografējot un neuzrakstot graujošu rakstu ar skaļu virsrakstu. Tieši tādēļ daudzas zvaigznes tik ļoti novērtē konfidencialitāti, un cenšas dzīvot noslēgti. Taču kā to izdarīt, ja pat pirms nāves viņi kļūst par visur esošo fotogrāfu mērķi, kuri vajā slavenības pa pēdām. Šodien mēs jums parādīsim skandalozi slavenās fotogrāfijas, kas uzņemtas dažas stundas, dienas vai nedēļas pirms traģēdijas.

Hīts Ledžers

Šis attēls tika veikt filmas “Doktora Parnasa iedomu pasaule” uzņemšanas laukumā, darbu pie kura Hīts tā arī nepabeidza. 2008,gada 22.janvārī aktieris tika atrasts miris savos Ņujorkas apartamentos. Lai noskaidrotu nāves iemeslu, mediķiem nācās veikt daudzas bioķīmiskās ekspertīzes, jo redzamu bojājumu uz Hīta ķermeņa nebija.

Lasi arī: Uz ko, pirmkārt, skatās vīrieši, iepazīstoties ar sievieti

Pēc oficiālās versijas par nāves iemeslu tika atzīta akūta intoksikācija, ko izraisījusi pretsāpju medikamentu, antidepresantu un spēcīgas iedarbības trankvilizatoru  pārdozēšana. Aktiera ķermenis tika kremēts un apglabāts viņa dzimtenē Pertē.

Šķir otru lapu un lasi tālāk!

Pievienot komentāru