Vienu reizi nedēļā iemērciet kājas etiķi un redzēsiet, kā izzūd slimības

Vanna kājām ar ābolu etiķi: pagatavošana

Viss, kas jādara ir jāuzsilda ūdens, ielej to bļodā un pievieno glāzi ābolu etiķa. Kāju vannai var piepilināt iecienītas ēteriskās eļļas. Kājas peldiniet maisījumā 30 minūtes. Šo procedūru ieteicams atkārtot vienu reizi nedēļā. Ar šo metodi var atbrīvoties no varžacīm – 45 minūtes kājas tur maisījumā, bet pēc tam noberž ar pumeku.

Lasi arī: Tikai šī viena darbība pasargās jūs no depresijas

Jonu kāju vanna

Detoksikācijai var gatavot jonu pēdu vannas. Tiesa šai procedūrai ir vajadzīga speciāla jonu vanna, kas darbojas ar jonizētu ūdeni. Lai atvērtu poras ir vajadzīgs silts ūdens un jūras sāls. Šādi caur pēdām organisms atbrīvosies no toksīniem, ja ūdens paliek tumšs, tas nozīmē, ka organisms attīrās!

Sāls vanna kājām

Jums būs nepieciešams: 1 glāze Epsom sāls, 1 glāze jūras sāls; 2 glāzes dzeramās sodas. Izšķīdiniet sāļus un sodu karstā ūdenī, pēc kāda laika vannai pielej ābolu etiķi un iemērc kājas uz pusstundu. Iegaumējiet, ka pēc šīs vannas variet just nogurumu, tomēr tas attīra ķermeni un paaugstina magnija līmeni.

Mālu vanna kājām

Jums būs nepieciešmas: pusglāze māla, pusglāze ābolu etiķa, pusglāze Epsom sāls, pēc izvēles daži ēteriskās eļļas pilieni. Karstā ūdenī izšķīdina sāli un pievieno ēteriskās eļļas. Sajauc mālu ar ābolu sidru, kad maisiet neizmantojiet metālu. Maisījumu pievieno ūdenim un kājas tajā tur 20 minūtes.

Skābekļa vanna

Jums būs nepieciešams: 2 tases ūdeņraža peroksīda, 1 ēdamkarote sausā ingvera pulvera. Piepildiet bļodu ar karstu ūdeni, pievienojiet ingveru un ūdeņraža pārskābi. Šī vanna nomierina organismu un palīdz mazināt kairinājumus un alerģijas.

Kā redziet detoksikācijai var izmantot lētus, bet efektīvus līdzekļus un dabiskus produktus, ko var nopirkt gandrīz jebkurā veikalā.

Svarīgi: šī informācija it konsultatīva un nekādā veidā neaizvieto profesionālu medicīnisku aprūpi. Veselības problēmu gadījumā sazinieties ar ārstu!

 

COMMENTS

Pievienot komentāru