Vienu reizi nedēļā iemērciet kājas etiķi un redzēsiet, kā izzūd slimības

Saskaņā ar ķīniešu refleksoloģijas sistēmu, uz cilvēka kājām atrodas enerģētiskās zonas, kas saistītas ar orgāniem cilvēka ķermenī. Tas nozīmē to, ka caur kājām var attīrīt organismu, atbrīvoties no toksīniem un uzlabot vispārējās veselības stāvokli. Vienu reizi nedēļā iemērciet kājas etiķī un redzēsiet, kā izzūd slimības.

Viena no veselīgākajām procedūrām ir vanna kājām ar ābolu etiķi. Ābolu etiķa pelde kājām jau izsenis ir izmantota kā svara samazināšanas līdzeklis, tāpat tā atvieglo gremošanas problēmas, uzlabo elpošanas problēmas un uzlabo vispārējo ādas stāvokli.

Lasi arī: TOP 10 nopietnas lietas, ko zina ārsti, bet nekad jums neteiks

Cilvēka kājas katru dienu saskaras ar ārkārtīgi daudzveidīgiem mikrobiem, tām trūkst skābekļa, kas savukārt izraisa infekcijas, nepatīkamu smaku un ekstremitāšu āda kļūst sausa un rupja.

Ābolu etiķis satur bioloģiski aktīvus savienojumus, kas iznīcina baktērijas un mikrobus. Tas novērš nepatīkamu smaku, ārstē sēnīšu infekcijas, mīkstina ādu, uzlabo āda kvalitāti un daudz ko citu. Turklāt tas ir vienkārši un ātri pieejams jebkuram no mums.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

COMMENTS

Pievienot komentāru