Vīrieši atzīstas, ko dara tikai ar to sievieti, kuru mīl

Ikvienai sievietei vīrietis šķiet neizportams. Kad mīl sieviete, tas ir acīmredzami, jo viņa kļūst maiga, gādīga, kaislīga, cenšas izpatikt un pat runā citādi. Vīrieši, šķiet, mīl citādi. Visbiežāk klusi, vai arī savdabīgi. Un tieši šo iemeslu dēļ, sievietes tik bieži apjūk un apšauba vīrieša jūtas. 

Aptaujājot vairākus vīriešus, lūk, kopīgas pazīmes, ko vīrieši dara tikai tad, ja mīl sievieti.

Ieklausās mīļotajā

Kad vīrieties patiesi mīl sievieti, viņš viņu novērtē un ņem vērā viņas sacīto. Ja jau desmito reizi lūdzat savam vīrietim salabot krānu, bet viņš dara visu iespējamo, lai šo darbu atliktu, visticamāk viņš pret jums nelolo pārāk dziļas jūtas.

Lasi arī: Ja pastāvēšana par sevi padara mani par ma*tu, tad esmu lepna par to

Mīļotās intereses vērtē tikpat augstu, cik savējās

Ja dodieties uz kino un jau piekto reizi izvēlaties meksikāņu bojeviku, turklāt viņš nemaz nepajautā, ko vēlaties skatīties jūs, tad šeit nav runa par mīlestību. Fakts ir tāds, ka, ja vīrietim jūs rūpat, tad jūsu intereses nekad nebūs otrajā, trešajā vai piektajā vietā. Jūsu intereses būs līdzvērtīgas.

1 из 1

Lepojas ar savu otro pusīti

Mīlošs vīrietis patiesi priecāsies par savas sievietes panākumiem. Viņš nesmiesies, nenievās un neskaudīs, jo mīļotās sasniegumus uztvers tāpat kā savējos.

Kārtos attiecības

Jā, tieši tā. Ja viņš jūs mīl, tad plāno ar jums pavadīt visu atlikušo dzīvi un viņš nebūs vienaldzīgs pret to kā attīstās jūsu attiecības. Viņš kopīgiem spēkiem meklēs kompromisus, dažādus problēmu risināšanas veidus, mēģinās panākt izlīgumu un negaidīs, kad viss nokārtosies pats no sevis.

Cienīs jūsu tuviniekus

Iespējams, ka jūsu tuvinieki viņam var būt absolūti svešinieki. Viņam nav viņi jāmīl un jāciena. Bet tie, kuri ir dārgi viņa mīļotajai, viņš cienīs. Mīlošs vīrietis nekad nepiespiedīs sievieti izdarīt izvēli starp sevi un tuviniekiem. Viņš pieņems šos cilvēkus savā dzīvē, neatkarīgi no tā, kāda veida attiecības tās būs.

1 из 1

Viņš cīnīsies par mīlestību

Dzīvē var sanākt situācijas, kad šķiet, ka viss un visi ir pret jūsu attiecībām. Bet, ja vīrietis jūs patiesi mīl, viņš nekad jūs nepametīs un nepagriezīsies otrādāk. Vajadzības gadījumā viņš cīnīsies līdz pašām beigām, jo tā ir viņa sieviete, mīlestība un liktenis.

Uzksatīs sievieti par pašu labāko

Neatkarīgi no iekšējiem stāvokļiem: vai sieviete būs nogurusi, slima, vāja, neuzkrāsojusies, apaļīga, miegaina, ar krūtīm, kas nošļukušas pēc bērna barošanas, mīļotajam vīrietim viņa vienmēr būs labākā, skaistākā un iekārojamākā…

Izrādīs savas jūtas

Vīrieši ir diezgan emocionāli noslēgti, jo jau no agras bērnības viņos tiek ieaudzināts: neraudi, nečīksti, nesūdzies! Bet, ja vīrietis jums ir gatavs atvērt savu dvēseli, tad jūs esiet viņam tuvākā būtne šajā pasaulē!

Pievienot komentāru