2017. gadā plānotais Hennessey Velociraptor 6×6

2017. gadam ieplānotais Ford Raptor ir saņēmis diezgan daudz preses uzmanības, pie tam pelnītas uzmanības.

Taču Hennessey Performance uzskata, ka pikapu var padarīt vēl labāku, nekā tas jau ir. Iepazīstieties – plānotais Hennessey Velociraptor 6×6 (Ford F-150 Raptor pārveidojums)! Šī auto tūnēšanas firma ir pievienojusi pikapam vēl vienu asi, pārveidojusi tā ārieni un tiek paredzēts, ka tas spēs izspiest pāri sešiem simtiem zirgspēku!

Kā  tas aizsākās? Hennessey nolēma ķerties klāt pie Ford F-150 Raptor un to nedaudz pamainīt. Iesākumā tie pastiprināja 5,4l un 6,2l V8 dzinējus, lai no tiem izspiestu lielāku jaudu, pievienoja biezākus diskus un riepas, kā arī pielika klāt speciāli jaunus bamperus šim zvēram.

Tagad, kad Raptor jau nokļūst savā otrajā paaudzē, Hennessey jau ir sagatavojis modifikācijas pikapa jaunajam 3,5l EcoBoost V6 motoram un uzlabojis amortizācijas sistēmu. Parastajā formā, V6 dvīņu tipa turbo motors uzražo 450 zirgspēkus un 691 Ņūtonmetru dzītspēju, kas nav slikti, taču jaudu allaž var palielināt. Šobrīd Hennessey lēš, ka tūnētais EcoBoost motors spēs uzražot nedaudz pāri 600 zirgspēku.

 

Šķir lapu, lai iepazītos ar Hennessey modifikāciju!

Pievienot komentāru