Šaušelīgs video: Lietuvietis saspiež priekšā braucošo vieglo auto un saņem par to cietumsodu

13631507_1220485064638217_4086509560668137534_n

Smagā automašīna no Lietuvas saspiež priekšā braucošo vieglo auto tā, ka vadītāja kājas paliek karājamies ārā no vējstikla rāmja

Smagās automašīnas vadītājs no Lietuvas ietriecās priekšā braucošajā Ford Fiesta ar tādu spēku, ka no nelielā transportlīdzekļa paliek pāri vien vraks.

Vigantas Stanulis (55) atrodoties pie kravas automašīnas stūres īslaicīgi zaudēja koncentrēšanās spējas un ietriecās joslā priekšā braucošajos automobiļos.

Lietuvietis kravas nodalījumā pārvadāja metāla detaļas, kad notika sadursme ar priekšā braucošo vieglo pasažieru auto Ford Fiesta, kurš savukārt ietriecās koka paletes pārvadājošā Iveco kravas automašīnā, negadījums notika uz A2 lielceļa Harbledaunā, netālu no Kanterberijas, Lielbritānijā.

No trieciena izraisītās inerces Ford Fiesta vadītājs tika daļēji izgrūsts laukā pa automašīnas vējstiklu un pēc negadījuma viņa kājas paliek karājamies ārā no automašīnas vraka.

Viņš guva nopietnus ievainojumus par spīti tam, ka bija piesprādzējies.

Stanulim piespriests gadu ilgs cietumsods par nopietnu miesas bojājumu izraisīšanu un pārgalvīgu autovadīšanu.

Šķir otru lapu, lai redzētu VIDEO un uzzinātu vairāk par šo gadījumu

COMMENTS

  • <cite class="fn">filips</cite>

    ….kravas nodalījumā pārvadāja metāla detaļas, ………!!!???? Kaut kā nav redzams !?
    Neatbilstoši nostiprināti paliktņi ,…..tie gan !. Vispār , čokā” sēdināt nevajadzēja gan ! Varēja tā stipri stipri sarāt ,pakaunināt ,ka tā nepavisam nav labi darīts !

Pievienot komentāru