3 vīriešu frāzes, kas liecina par to, ka viņš uzskata sevi par jūsu “saimnieku”

Ir tādi vīrieši, kuri iesaistoties attiecībās ar sievieti, sāk sevi pielīdzināt dievam un kungam. Jā, neviena sieviete nav pasargāta no šādiem tipāžiem, bet ir dažas frāzes, kuras uzreiz nodo šādus cilvēkus. Jums tikai jābūt pietiekami uzmanīgai un jāpievērš vērība šādām frāzēm.

Lūk, galvenās frāzes, kas norāda uz to, ka vīrietis sevi uzskata par “saimnieku”:

“Man vienmēr ir taisnība, tāpēc savu viedokli vari atstāt pie sevis. Es nepieļaušu nekādu kritiku, kas vērtsa pret mani.”

Ja kāds vīrietis izsaka kaut ko līdzīgu tik tikko stāvēdams pie jūsu sliekšņa, ticiet, ka tas nebūs nekas auglīgs. Jebkuram normālam vīrietim interesē sievietes viedoklis, turklāt tā ņemšana vērā arī ir veselas grāmatas vērta. Vīrietis, kurš ir centrēts tikai uz sevi uzskata sevi par situācijas saimnieku un attiecībās jūs to izjutīsiet ik uz soļa.

Tāpēc viņš būs pēdējais, kurš uzklausīs jūsu viedoklis. Un, nedod Dievs, jūs viņam nepieņemamā veidā apšaubīsiet šo viedokli…

Lasi arī: PALĪDZĒSIM: 7 gadus vecajam Markusam un viņa ģimenei nepieciešams atbalsts

Tad ir iespējams dzirdēt daudz ko jaunu par sevi. Tālākais ir atkarīgs no tā, cik jūs esat par sevi pārliecināta. Beigu beigās, jo vairāk vīrietis nav pārliecināts par sevi, jo vairāk grūdīs jūsu virzienā. Tādā veidā viņš apliecina savu pašvērtējumu un savu nozīmīgumu uz jūsu rēķina.

“Neviens ar tevi nebūtu tāds, kāds esmu es. Galu galā tev ir ļoti grūts raksturs, tāpēc tev ir neticami ar mani paveicies. Novērtē to.”

Šajā gadījumā vīrietis kā vien māk paceļ savu cenu, pazeminot sievietes vērtību un nozīmīgumu, burtiski pārliecinot viņu, ka apkārt ir daudz labākas un skaistākas sievietes, bet viņš upurē sevi konkrētajai sievietei.

Šeit ir skaidrs, ka no šāda cilvēka mīlestība un elementāra cieņa nebūs. Vīrietis vienkārši vēlas valdīt pār sievieti un dara to ar visiem līdzekļiem, lai sieviete nenovērstos. Arī šeit visa situācija tālāk izriet no sievietes pašvērtējuma.

Ja sievietes pašvērtējums ir zems, tad vīrietis ātri vien pārliecinās par savu nevainību un to, ka neviens cits sievieti nemīlēs tā, kā viņš. Tomēr arī šajā gadījumā tas joprojām nav par mīlestību. Ja sievietei ir veselīgs un augsts pašvērtējums, tad viņa atbrīvosies no tik tosiska cilvēka.

“Galu galā tev pret mani nevajadzētu izvirzīt nekādas prasības. Sieviešu misija ir izpatikt vīrietim un darīt viņu laimīgu. Un sieviete ir teju visa grēkāzis.”

Ja vīrietis vaino jūs savas laimes atbildībā un savu eksistenci palielina līdz “Viņa majestātes” statusam – bēdz. Kopā ar šādu tipu sieviete nevar būt patiesi laimīga un mīlēta.

Atcerieties, ka vīrietis, kurš patiešām jūs mīlēs nekad jūs nemēģinās “iedvest” kaut kādā iedomātā reālisma ietvarā. Viņš arī nekādā veidā nemēģinās sievieti pazemot vai ierobežot. Ja vīrietis jūs patiesi mīl un patiesi novērtē, jūs to jutīsiet un redzēsiet gan viņa attieksmē, gan pat viņa izskatā. Neviens jūs necentīsies padarīt par “ērtu” un iebiedētu tēlu, bet skaidri un gaiši pateikt, ka jūs viņam esat vajadzīga.

Galu galā galvenais ir tas, ka jūs vienmēr esat tur un pārējais ir mazsvarīgs. Tad visas jūsu šaubas izkliedēsies, jo kādu dienu jūs vienkārši sapratīsiet, ka jūs mīl un, ka mīlestība ir savstarpēja. Tieši šādām attiecības vajadzētu meklēt ikvienai sievietei. Un atcerieties, mīļās dāmas, ka ikvienā dzīves situācijā un grūtība izejas punkts gandrīz vienmēr ir meklējams jūsu sirdī un iekšējā pasaulē! Lai jums veicas!

COMMENTS

Pievienot komentāru