5 muļķīgas lietas, ko vēlas darīt visas mammas (bet tēti nē!)

Spriežot pēc daudziem forumiem, ļoti daudzas mammas priekšroku dod darbam ar bērnu vienatnē. Piemēram, tētis nepareizi baro, ģērbj utt. Bet daudzās ģimenēs ir gluži pretēji – bez tēta dzīve būtu murgs! Lūk, 5 izplatītākās lietas, kas bieži ir muļķīgas un ko vēlas darīt mammas, bet tēti tās neakceptē!

“Visu naudu tērēsim bērnam!”

Ļoti daudzām mammām pātērāju ideoloģija raida informāciju, ka viss labais ir dārgs. Un mamami šķiet, ka es taču neesmu skopa, lai taupītu uz bērni. Un tad pēc sirds aicinājuma jaunās māmiņas pērk itāļu dizaina gultiņas, franču stila drēbītes un norvēģu kvalitātes kombinezonus. Un pārsteigumā noelšās, kad vīrs šķībi sāk skatīties uz pirkumiem. Un vēl vairāk sadusmojas, kad vīrs ciniski sāk pētīt atsauksmes par šīm lietām.

Attēlu rezultāti vaicājumam “baby fashion”

“Pabarosim vēl mazliet!”

“Viņš tik ilgi guļ!” pēc 6 stundu miega mazulis tiek celts augšā, jo nabadziņš taču ir izsalcis kā zvērs. Tāpat arī piebarojuma došana, ja sievietei sākas panika un stress, tad šķiet, ka bērns nebūs pietiekami paēdis un tā patiešām arī būs. Tomēr, ja esat apņēmusies barot ar krūti, tad piens ir jāgaida un jāzīda bērns pēc pieprasījuma!

Lasi arī: Samazinam asninsspiedienu bez zālēm. 4 iespējas

“Pārtuntulēsim!”

Mēs redzam fotogrāfijas pie dzemdību namiem, kad mazie zīdaiņi ir satīti vatētās segās un vēl aptīti ar satīna lentām. Un tas nekas, ka saule cepina un mājās tiek pārvests zīdainis, kurš ir sarkans un nokliedzies. Un tā atkal ir mammu kļūda.

Šķir otru lapu un lasi tālāk!

Pievienot komentāru