7 labākās dabiskās klepus zāles

Klepus pats par sevi nav nekas slikts, jo tas palīdz attīrīt organismu. Tomēr klepus var būt arī indikators dažādām saslimšanām, piemēram, alerģijām, vīrusu vai bakteriālajām infekcijām.

Dažkārt klepus nemaz nav saistīt ar plaušām, jo arī dažādas gastroloģiskas saslimšanas to var izraisīt. Ja klepu ir izraisījusi saaukstēšanās, alerģijas vai sinusītu iekaisums, tad to var ārstēt ar dabiskiem līdzekļiem. Bakteriālas infekcijas nevar izārstēt bez antibiotikām. Lūk, septiņas labākās dabiskās klepus zāles.

Medus

Attēlu rezultāti vaicājumam “honey”

Medus ir viens no labākajiem līdzekļiem, kas palīdz cīņā ar iekaisušu kaklu. Tāpat tas dažreiz efektīvāk mazinās klepu kā aptiekā nopērkamie bezrecepšu līdzekļi, kas satur klepu nomācošu vielu dekstrometorfānu (DXM jeb DM).

Sajauciet 2 tējkarotes medus ar siltu zāļu tēju, vai siltu citronūdeni. Medus nomierina, bet citrons dezinficē. Tāpat var apēst karoti ar medu, vai uzsmērēt to uz uzkodas.

Lasi arī: Uzspied uz šiem punktiem un pēc 5 minūtēm sajutīsi rezultātu

Probiotiķi

Attēlu rezultāti vaicājumam “probiotics”

Probiotikas ir mikroorganismi, kas var sniegt virkni uzlabojumu veselības stāvoklī. Kaut arī tiešā veidā tie neatbrīvos no klepus, probiotikas līdzsvaro kuņģa-zarnu trakta mikrofloras baktērijas. To līdzsvars ārkārtīgi lielā mērā ietekmē visas imūnsistēmas darbību. Tāpat Lactobacillus baktērija var samazināt risku saslimt ar saaukstēšanos, gripu un samazina jūtīgumu pret noteiktiem alergēniem, piemēram, ziedputekšņiem.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Pievienot komentāru