“Vai vari pavadīt vienu dienu nekritizējot nevienu?” Dziedātāja Pinka izaicina visus

Mūsdienās aizvien vairāk dzirdam par to, kā cilvēkiem vajadzētu rīkoties. Un, iespējams, ka tieši šai attieksmei “kā būtu, ja būtu” ir jāmainās.

Dziedātaja Pinka vienmēr ir bijusi kritikas epicentrā. Viņai ir pārmests tas, ka viņas ķermenis ir pārāk muskuļots, beidzot ar to, ka līdz pēdējam tiek kritizēts tas, kā viņa audzina bērnus. Tomēr gan Pinka, gan daudzi citi uzskata, ka mums nav tiesības kritizēt un jaukties citu cilvēku dzīvēs.

Pinka ir nolēmusi stāties pretim tam, cik negatīva var būt sociālā vide un viņa izaicina cilvēkus, lai viņi kaut vai vienu dienu pavadītu nekritizējot citus.

Lasi arī: Vīrietis sakomponēja fantastisku dziesmu pēc tā kā putni sēdēja uz elektrības vadiem

“Es gribētu izaicināt visus apkārt pasaulei, kuri lieto internetu un šo lasa,” dziedātāja rakstīja platformā Instagram. “Pavadi vienu dienu nekritizējot kādu tiešsaistē. Sauksim to par izaicinājumu, kas liek aizmirst visus sū**s. Ticiet man, jūs jutīsieties labāk, un kāpēc gan nepamēģināt veselas DIVAS DIENA. Bet sāksim kaut vai ar vienu pašu.”

Savu vēstījumu dziedātāja pabeidza ar mirkļbirkā, #onedayatatime un #onlylove. Dziedātājas vīrs Kerijs Hārts dalījās ar ierakstu un rakstīja: “Es domāju, ka cilvēkiem ejam tāls ceļš, bet esmu optimistisks!!!”

Dziedātāja vienmēr ir lietojusi Instagram, lai atspoguļotu savu ģimeni, darbu un fanus un tāpat kā vietu, kurā nostājas pretim troļļiem un nosodošiem sekotājiem, ieskaitot mammu kauninātājus.

Vienīgais noteiktums, ko Pinka ievēro ir salauzt noteikumus, un viņa māca saviem bērniem domāt ārpus kastes.

COMMENTS

Pievienot komentāru