7 pazīmes, kas kliedz, ka sieviete sen dzīvo bez vīrieša

Atcerieties, kā slavenajā krievu filmā “Maskava asarām netic” varone augstprātīgi sacīja, ka viņa ir precējusies. Bet viņš tikai ņurdēja un pārliecinoši paziņoja, ka tā nav taisnība. Pieredzējušais, inteliģentais un gudrais vīrietis momentā sievieti “atkoda”, un, tad, kad dāma apmeklēja vīriešus, kuri viņai patika, viņi momentā pazuda.

Jebkurš cilvēks var pateikt, vai dāma ilgāku laiku ir bijusi viena, vadoties pēc šīm raksturīgājām pazīmēm. Un, ja mīļotais vīrieties joprojām nestāv tev pie sāniem, tad pārliecinies vai tev nepiemīt kāds no šiem punktiem, kas signalizē par tavu vientulību!

Lasi arī: Vīriešu frāzes, pēc kurām jums no viņa jābēg!

“Pelēkā pele”, kura sev pamājusi ar roku

Minimums kosmētikas, vai arī tā nemaz nav, izdilis un savēlies apģērbs no kura jebkurš stilists būtu šausmās. Šādas sievietes sejā burtiski ierakstītis: “Es vairs uz neko neceru un vispār neesmu spējīga ieinteresēt vīriešus. Un vēl – “es nemaz neesmu vērta mīlestības”.”

Kāpēc tā notiek – tā ir gana liela un atsevišķa tēma. Bet vīrieši šos signālus redz lieliski un ejot garām domā: “Tāpat nevienam tas nav vajadzīgs, tad man vēl jo mazāk!”

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

COMMENTS

Pievienot komentāru