Aptaujāju draugus un sapratu, kāpēc man ar 4 bērniem visam pietiek laika, kamēr viņi pat nevar iedzert tēju

Sieviete dalās savā pieredzē:

“Tagad drošvien dīvāna kritiķi mani apmētās ar čībām, bet es tāpat runāšu. Ir uzskats, ka pēc grūtniecības jaunajām māmiņām pat nav laika iedzert tēju. Bet vai tas tiešām tā ir? Skaidrs, ka ir izņēmuma gadījumi, kad bērni ir ļoti kaprīzi, vai ar sliktu veselību. Tādām māmiņām, cepuri nost, viņām nav laika. Bet tad, kad man pasaka, ka esmu supermamma tikai tāpēc, ka man ir 4 bērni, no kuriem viens ir mazs, divi blogi un radošie pasūtījumu un man to visu izdodas samendžēt… Tad man gribas saprast, kāpēc ir radies tāds iespaids, ka mammām nekam nepietiek laika.

Attēlu rezultāti vaicājumam “expectation vs reality new mom”

Es veicu aptauju savā paziņu lokā un vaicāju ģimenēm ar bērniem kā viņi menedžē laiku. Tātad intervēju 12 cilvēkus ar vismaz 2 bērniem ģimenē. Uz manu jautājumu: cikos sākas jūsu diena? 7 no 12 atbildēja, ka tad, kad pamostas bērns. Pārējās cēlās kopā ar vīru.

Lasi arī: Kā pašlaik izskatās meitene Kristīna, kura svēra tikai 17 kilogramus

Ejam tālāk: Kā norit tava darba diena? 10 no 12 atbildēja, ka nodarbojas ar biznesu, kad bērns neguļ, bet, kad bērns guļ, iet kopā ar viņu diendusā. 2 – 3 reizes dienā un jo vecāks bērns, jo mazāk diendusu. Tas mani mazliet šokēja, jo sanāk, ka lielākā daļa dienas ir nogulēta un, protams, ka nav laika dzert tēju!

Trešais jautājums: Cik stundas bērns naktī guļ? 5 cilvēki atbildēja, ka bērns mostas ik pēc 3,5 stundām, bet pārējie bērni no vietas noguļ vismaz 6 stundas. Protams, ka 2/3 laika tiek pavadītas rūpējoties par bērnu, pastaigās, mājas tīrīšanā un ēdiena gatavošanā. Bet kur paliek 1/3?

Šķir otru lapu un lasi tālāk!

COMMENTS

Pievienot komentāru