Fotoattēlā redzama skaista meitene, bet, ja paskatās uz leju, viedokļi krasi mainās

Būdama pusaudze, meitene ārkārtīgi daudz uztraucās par savu tievumu un bieži vien bija viens no apsmiekla objektiem skolā. Jau tad viņa izlēma, ka ar radušos stāvokli viņai palīdzēs tikt galā sports, bet tajā laikā līdz bodibildingam lieta vēl neaizgāja, lai arī viņai nedaudz idevās nostiprināt ķermeni.

2010. gadā un 2015. gadā sieviete piedalījās bikini konkursos un tajos ieņēma pietiekami augstas vietas kā modele, taču viņa izlēma pamest modeles karjeru un pievērsās kultūrismam.

Lasi arī: Kā izskatījās Vladimira Putina vecāki un kāds prezidents bija bērnībā un jaunībā

Kopš brīža, kad Bahara sāka atklāt savus darba rezultātus, viņas popularitāte ārkārtīgi strauji auga un sekotāju skaits Instagram pieauga ļoti strauji. Bet līdztekus popularitātei Bahara iedzīvojās vairākos skandālos – tās bija apsūdzības par amorālu izturēšanos un ķīmiju lietošanā un uz šī visa fona izplatījās baumas, ka sieviete meģinājusi izdarīt pašnāvību.

Bet, neskatoties uz visiem skandāliem, Bahara ir ļoti populāra fitnesa modele visā pasaulē. Pat slavenais reperis “50 Cent” apbrīno viņas izskatu un zem vienas no fotogrāfijām pierakstījis: “Sasodīts! Tu mani šokēji!”

 

 

 

Pievienot komentāru