Hokejists Kaspars Saulietis atzīstas, ka bijis tuvu pašnāvībai: viņa teiktais aizķēris daudzus

Jau vēstīts, ka veselības ministrs Daniels Pavļuts atzinis, ka pie normālas dzīves tuvāko pusgadu nevarēs atgriezties, jo nepieciešams pieredzēt radikālu saslimstības ar Covid-19 samazinājumu un nodrošināt plašu vakcīnu pieejamību.

Ja saslimstības samazināšanas temps būs tāds, kā iepriekšējās divās nedēļās, tad līdz epidemiologu nospraustajam mērķim – 200 gadījumiem uz 100 000 iedzīvotāju – varētu nokļūt pēc apmēram mēneša.

Lasi arī: Ar trakiem jaunumiem klajā nācis Latvijas mīlas šovu zvaigzne Gunārs; Cilvēkiem no malas gan ir šaubas

Kā jau iepriekš vēstīts, sasniedzot divu nedēļu kumulatīvo gadījumu skaita jeb saslimstības līmeni 200 gadījumi uz 100 000 iedzīvotāju, būtu iespējams mazināt ierobežojumus.

Nobalso aptaujā un izsaki savas domas!

Kā jūs tiekat galā ar pandēmiju no emocionālā viedokļa?

Liela daļa interneta lietotāju atbalsta hokejistu:

“Tieši tādas ir arī manas un, nešaubos, ikviena saprātīga cilvēka domas. Lielākā daļa pasaules valstu valdību veic noziegumu pret cilvēci!” raksta kādas anonīmais interneta lietotājs.

Tikmēr Daina Lūse ir neizpratnē un raksta:

“Es labi atceros 1943. gadu , kad krita no krievu lidmašīnām bumbas un ceļmalas pilnas ar mirušiem mājlopiem un bojātu kara tehniku, viss ciems bija iznīcināts-arī māja, baznīca un devāmies bēgļos. Ko jūs te tagad čīkstiet, nevariet dažus mēnešus mierīgi padzīvot, nedauzoties apkārt!?”

Kādas ir jūsu domas? Ieraksti komentāros un nobalso aptaujā!

COMMENTS

Pievienot komentāru